Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Від ув'язнених до безробітних: в путінській росії почали «якісно» рости мобілізаційні критерії

24.09.2023 07:37 375

Від увязнених до безробітних: в путінській росії почали «якісно» рости мобілізаційні критерії

Дайджест Центру стратегічних комунікацій

21 вересня генерал гурульов в етері «соловйов-live» зазначив, що для повного розгрому та капітуляції України треба «мобілізувати всіх безробітних та змусити росіян працювати по 12-15 годин на добу без вихідних».

Насправді, як відомо, із кримінальниками (у складі ПВК «вагнер») уже всі питання в рф остаточно вирішили. Тепер вирішують з безробітними. Проблема в тому, що особисто путін 21 вересня заявив, що «рекордно низький рівень безробіття у росії є індикатором ефективності її економічної політики». Тобто гурульову для початку треба з путіним та його індикаторами якось домовитися.

21 вересня ще один депутат, нілов, закликав «підвищити штрафи у десятки та сотні разів за умисне ухилення від призову для людей, які нещодавно стали громадянами рф – аж до позбавлення громадянства».

Істерика депутатів пояснюється простою статистикою, яку вони, звісно, знають: мобілізовані в середньому гинуть в Україні менш ніж за 5 місяців.

Понад половина з них загинули в Україні у віці 30-45 років (наймолодшому – 19, найстаршому – 62). Кожен п’ятий загинув менш як за два місяці. Ось така людська катастрофа росії, прихована за бездушними цифрами, на які перетворилися реальні люди.

Джерело: https://t.me/spravdi/33567

Новости портала «Весь Харьков»