Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Шість причин привітати СБУ

27.03.2024 09:51 228

Шість причин привітати СБУ

Головною заслугою Служби, на думку Центру стратегічних комунікацій, є те, що вона стала справжнім жахом для путінської росії. Нею лякають, її бояться, на неї списують всі свої провали. І це справжнє визнання її сили.

Перша – блискавичні операції Центру спецоперацій «А», про які чули всі, як і про «Білих вовків». Їхня робота – від Зміїного до Авдіївки.

Друга – морські операції. Знищення дронами СБУ кораблів флоту рф, удари по Керченському мосту. Це все реально змінило розклад сил на Чорному морі. Це не фініш. Голова СБУ Василь Малюк вже пообіцяв незабаром «гарячий» морський сезон окупантам.

Третя – розгром російського підпілля в Україні. Швидке затримання коригувальників і навідників. СБУ від початку вторгнення: викрила понад 2,5 тисячі зрадників, понад 6,5 тисяч колаборантів і пособників рф, а також понад 470 навідників та корегувальників; викрила 47 російських агентурних мереж.

Четверта. Вичистили мережу «агентів в рясах». Цю розгалужену мережу агентів росія розбудовувала багато років. СБУ порушила 83 кримінальні справи щодо 82 священнослужителів УПЦ (МП), які займаються розпалюванням міжнаціональної ворожнечі, співпрацюють з ворогом та виправдовують агресію рф.

П’ята. Операції на території ворога. СБУ максимально спростила кар’єру російських гауляйтерів та зрадників до простої формули: «зрадив – очолив – вибухнув», яка не дає росіянам ефективно управляти ТОТ.

Шосте. Удари по НПЗ. Всі вони працюють на ворожий ВПК – забезпечують російську армію пальним. І тому теж є законними цілями. У результаті росія заборонила експорт бензину і підняла ціни в середині країни.

Резюмуючи. Дуже багато зроблено, ми це бачимо та цінуємо і розуміємо, що дуже багато робиться й того, що ми не бачимо. Така вже робота… Нехай все складається, як треба. Працюємо разом на спільну Перемогу України. Проти спільного ворога. Слава Україні!.

За матеріалами: spravdi.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»