Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Нова програма на росії по могилізації молоді

03.08.2023 07:26 409

Нова програма на росії по могилізації молоді

В рф готують нову щотижневу програму, в якій дружини та матері військовослужбовців-строковиків розповідатимуть про "героїзм" своїх чоловіків та синів на війні проти України — The Economist.

За даними журналістів, назву новий пропагандистський проект ще не отримав, але передбачається, що він з'явиться в ефірі вже у вересні. На даному етапі продюсери відбирають учасниць телепередачі.

Передбачається, що "пронизливі" історії на російському ТБ мають зіграти на патріотизмі місцевого населення і залучити до участі у війні проти України ще більше молоді.

Автори матеріалу зазначають, що перша хвиля мобілізації дала рф щонайменше 300 тисяч осіб. Значну частину з погано оснащених і не навчених солдатів було вбито або поранено, а ті, хто залишився живим, гостро потребують ротації. Відхід ПВК "Вагнер" з поля бою ще більше загострив проблему нестачі особового складу.

Саме тому Кремль за останні тижні ухвалив низку законів, які покликані розширити коло потенційних призовників. Також розробляються ідеологічні заходи для залучення живої сили до армії, про що свідчить вищезгаданий телепроект.

Джерело: https://t.me/znua_live/105540

Новости портала «Весь Харьков»