Назад
Українською English
Лента Разделы

Два "Циркона" по Києву

27.03.2024 07:00 689

Два Циркона по Києву

Ракети, про які заявлено, що їх не можна збити. Навіть теоретично. "Убивці авіаносців" та цілих американських авіаносних груп. Ніщо цих страшних кілерів не бере.

Але наші хлопці із ЗСУ про це не знали. Не знали, що летять унікаКАЛьні "вундервафлі", рівним яким ще багато століть в США та цілій галактиці не вигадають. Тому спокійно обидві цілі збили. Ще раз: ОБИДВІ. Два з двох. Не найсучаснішими засобами ППО.

Звісно біди "циркони" наробили своїми уламками - надто велика швидкість, а отже й кінетична енергія. Але ж у москві планували зовсім не це! Там планували тріумф і шок по всьому світу: дивіться, які ми потужні й бійтеся! А вийшла не моща, а мощі...

А якщо дивитися зі стратегічного боку, то це страшна ганьба та іміджева поразка хвв. Він хвалився "кинджалами", яких не можна збити - вийшло упссс. Тепер виявляється "циркони", з якими хвв наважився "выпрыгнуть" - це такі само понти, надування щок і упсссс.

Китайці спохмурніли. Вони порівняно недавно купили за чимале бабло технологію "гіперзвуку" саме на базі оцих "вундервафлів". А тепер виявилося, що їх тупо нає...

Навіть не так: кремлівські товариші свято вірили, що ці "АНАЛОгов нєт" дійсно найкрутіші у світі. А з`ясувалося, що розробки цих "вунднервафлів" просто тирили бабло. "Засвоювали кошти", як то кажуть. І нає... всіх.

До слова, і генерали у Пентагоні теж спохмурніли. Бо, отримавши відомості про упссс, члени сенатського комітету з оборони можуть спитати: а навіщо в такому разі вам нові мільярди на розробку "протицирконієвих" батарей, якщо з ними і старі "петріоти" успішно дають собі раду?

Пуск по Києву "цирконів" був ні чим іншим, як випробовуванням у бойових умовах. І ті випробовування з гучним тріском провалилися на очах усього світу. Бо ті, кому належить, це акуратно зафіксували. Не лише в США та Китаї - по всьому світу.

До слова: "циркони" в Україні відстрілюють не вперше: 7 лютого поточного року уламками збитої ракети було пошкоджено пішохідну доріжку в Києві. А до того в Запоріжжі "Циркон" доблесно переміг приватний будинок. Але тоді інфа про це пішла якось по дотичній. Тут - інша справа.

І тут знову й знову виникає крамольне питання: а що, коли у них і теє... Ядерна тріада має таку само якість? А це вже питання навіть не стратегічне, а геополітичне...

Джерело: ФБ П.Бондаренко

Новости портала «Весь Харьков»