Назад
Українською English
Лента Разделы

10 хороших новин 9 липня

10.07.2022 07:12 629

10 хороших новин 9 липня

● Непереможна українська армія роз’ї@ала лаптям всі спроби штурмів на Харківському, Слов'янському та Донецькому напрямках. Розбігалися по кущах там, де вони були, і якщо ще залишилося, на чому бігати. Поранених традиційно кинули, на росії тепер економія пакетів

Спроби лаптів взяти Вуглегірську ТЕС теж вкотре накрилися аліной кабаєвой.

● Також непереможна українська армія продовжує показувати лаптям фейерверки на їхніх же складах боєприпасів. Дуже красиво жахнули у Харцизьку і неподалік Чорнобаївки. Загалом за тиждень наші козаченьки здійснили 11 вдалих ударів по арсеналах противника

● На росії закінчився автопром. Це той випадок, коли він і так не починався, як писав їхній класік «была без радостей любовь, разлука будет без печали», але лапті тішили себе думкою, що те, що вони випускають – машини, і навіть пробували на них їздити.

Тепер із 20 російських автозаводів залишилося два. Бо санкції, а з гівна і палок росіяни вміють робити тільки солдатів.

● Абізяни у Маріуполі економлять нашим хлопцям патрони і вбиваються самі. Цього разу – під час розмінування комбінату Ілліча троє їхніх саперів стали хорошими русcкімі.

Привіт від оборонців Маріка, уйо@ки.

● Україна отримає $1,7 млрд безповоротної допомоги від USAID, витратять їх, якщо коротко, на медицину. Також $360 млн допомоги обіцяють США, загалом на гуманітарні цілі.

Мене не полишають дитячі думки, що за ці гроші можна було би винайняти цілу банду перфектних головорізів і відправити їх шукати бункер на Уралі.

● Тим часом ми поповнюємо свій бюджет за рахунок лаптєйних активів. Цього разу на Кіровоградщині знайшли кілька підприємств, у яких від 25 до 98% статутного капіталу володіють громадяни балалайні, виводячи доходи у рф. Довелося все це добро заарештувати, загальна вартість – 5,9 млрд грн.

Також поліція арештувала понад 100 вагонів російських та білоруських компаній на 80 млн грн

● Російський новояз поповнився новим словом. Тепер «будемо длубатися у старих пластикових картках, бо самі ніх#я не виробляємо» називатиметься реімплантація. Сбєрбанк вирішив виколупувати зі старих деактивованих карток чіпи і вставляти їх у нові. Експерти вже попередили, що 40% карток зі старими новими чіпами будуть неюзабельні.

● На росії нарешті офіційно визнали першу в історії цієї недокраїни дефляцію. У червні, порівняно з травнем, ціни знизилися на 0,35%. Раніше я вже писала, чим небезпечна дефляція – це відстрочений попит і як наслідок - падіння виробництва, закриття підприємств, безробіття, знецінення активів. Найяскравіший приклад дефляції - Велика депресія.

● Німеччина таки відправить нам «Гепарди». Після того як Швейцарія заблокувала купівлю снарядів у Південній Америці, Шольц знайшов виробника у Норвегії. За даними Spiegel, у ФРН впевнені, що найближчими місяцями зможуть надати ЗСУ 30 «Гепардів» і багато боєприпасів.

Ізвініти за каламбур, Гепа уже не тот

● Антон Геращенко пише про скандал на «Алмаз-Антеї», бо по документах їхні комплекси ППО - С300 і С400 мають збивати ракети HIMARS, а насправді тільки Фрадков і Дворніков збили бабла. Обман виявився нещодавно, коли хвалені С400 не змогли збити жодну HIMARS. Ба більше, ракетами HIMARS у Харцизську було знищено комплекс С400, який мав прикривати цей район від ударів з повітря

Источник: https://t.me/valentynaeminova/327

Новости портала «Весь Харьков»