Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Кримінал

Все, що ви могли пропустити за тиждень, в одному дописі — у дайджесті новин НАБУ

02.02.2024 08:51 339

Все, що ви могли пропустити за тиждень, в одному дописі — у дайджесті новин НАБУ

З 22 по 26 січня 2024 року ми говорили про:

● підозру учасникам організованої злочинної групи, яка заволоділа майном ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» на суму понад 80 млн грн. Більше тут (https://cutt.ly/NwLXVR2N)

● підозру двом особам у заволодінні сільськогосподарською продукцією державного підприємства на суму понад 4 млн грн. Більше тут (https://nabu.gov.ua/news/zavolod-nnia-zb-zhzhiam-na-ponad-4-4-mln-grn-dvo-p-dozriuvanikh/)

● завершення слідства за підозрою народного депутата України IX скликання та ще чотирьох осіб у заволодінні понад 320 га державних земель. Більше тут (https://cutt.ly/6wLpMx0G)

● завершення слідства у справі щодо заволодіння коштами Міністерства оборони України на суму понад 312 млн грн. Більше тут (https://cutt.ly/twLYP3a9) і у відео (https://youtu.be/GVko51q_9HY)

● скерування до суду справи за обвинуваченням адвоката та ще однієї особи, викритих на підбурюванні до надання неправомірної вигоди. Більше тут (https://nabu.gov.ua/news/p-dburiuvannia-do-p-dkupu-pratc-vnik-v-antikororgan-v-skerovano-do-sudu/)

● оголошення у розшук трьох учасників схеми заволодіння електричною енергією ПрАТ «НЕК «Укренерго». Більше тут (https://cutt.ly/1wLJPQ86)

● те, що таке запобіжний захід. Більше тут (https://t.me/nab_ukraine/2312)

● зустріч керівництва НАБУ з Послом Великої Британії Мартіном Гаррісом. Більше тут (https://www.facebook.com/nabu.gov.ua/posts/pfbid0gaZoMkZaTLMZbq2tV1UDYbxZZ4wAbYeJxuuWQXjfmiF16MW41i9dNBjFkRrFLfJDl)

Джерело: https://t.me/nab_ukraine/2313

Новости портала «Весь Харьков»