Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Кримінал

«Вовча зграя» намагається покарати суддю за те, що той дозволив прослушку в справі ОАСК

30.04.2024 07:02 217

«Вовча зграя» намагається покарати суддю за те, що той дозволив прослушку в справі ОАСК

У вівторок, 30 квітня, Вища рада правосуддя розгляне скаргу на рішення про відмову у притягненні до відповідальності судді Чернігівського апеляційного суду Геннадія Салая (на фото).

Скаргу на Салая подали одіозний адвокат Ростислав Кравець разом з подругою Вовка, депутаткою від забороненої ОПЗЖ Антоніною Славицькою.

Нібито розголошення розмов із кабінетів суддів завдали шкоди честі, гідності та репутації цих персонажів.

Втім, Третя дисциплінарна палата ВРП відмовилася карати суддю Салая і встановила, що його дії та рішення були повністю в рамках закону.

Після чого Кравець та Славицька оскаржили це рішення і тепер ВРП вже у повному складі буде його переглядати.

Нагадаємо, суддя Салай санкціонував встановлення «прослушки» НАБУ у кабінеті голови ОАСКу Павла Вовка. Так зʼявилися «плівки Вовка».

Завдяки яким вдалось показати в усій красі реалії «вовчого правосуддя» та суть «політичної проституції» керівництва суду.

Здобуті в рамках справи докази зіграли свою важливу роль в ліквідації ОАСК, накладенні американських санкцій на Вовка, якого ми тепер щотижня можемо бачити на лаві підсудних. Тому тепер його друзяки намагаються помститись Салаю.

Ми з партнерами ціною надзусиль добились перезавантаження старої ВРП, яка часто використовувалася для покарання тих суддів, що йшли проти покидьків у мантіях.

Сподіваємось, новий склад ВРП не повторюватиме ці помилки і не копіюватиме найгірші практики своїх попередників.

Джерело: https://t.me/fuckcorruption/2935

Новости портала «Весь Харьков»