Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Кримінал

Псевдовибори в росії – шоу для одного диктатора

16.03.2024 06:26 458

Псевдовибори в росії – шоу для одного диктатора

Пояснює Центр стратегічних комунікацій

▶️ російська диктатура не має нічого спільного з демократією. Немає сумніву, що путіна вчергове проголосять «переможцем».

▶️ Завдяки незаконним маніпуляціям з конституцією, пропаганді, знищенню будь-яких проявів політичної конкуренції, путінський режим зберігає владу майже чверть століття.

▶️ російські виборчі кампанії давно перетворилися на фарс та імітацію волевиявлення. Останні конкурентні вибори президента в рф були у 1996-му, щоправда їхні результати найімовірніше сфальсифіковані.

▶️ путінський режим фізично усуває політичних опонентів. У 2015 році вбито Нємцова, у 2024-му – навального.

▶️ Правління путіна несе загрозу мільйонам людей. Диктатура постійно звужує і порушує права росіян, втягує країну в криваві авантюри. Інші країни стають жертвами путінської агресії.

▶️ путінський режим зневажає міжнародне право. рф розпочала геноцидну війну проти України, вдається до спроб анексії, намагається зруйнувати світовий лад.

▶️ путін і його оточення регулярно вдаються до безвідповідального шантажу людства ядерною війною.

▶️ путін перебуває у розшуку Міжнародного кримінального суду за підозрою у вчиненні тяжких воєнних злочинів.

▶️ Незважаючи на неодноразове засудження світовою спільнотою, путінський режим вдається до юридично нікчемних заходів на ТОТ України під виглядом «референдумів» і «виборів».

▶️ Незаконне і примусове залучення до участі у «виборах» мільйонів громадян України з ТОТ додатково ставить під сумнів об’єктивність і легітимність результатів.

▶️ Єдиною логічною та чесною політичною відповіддю міжнародної спільноти буде відмова визнати путіна законним лідером росії. Як не визнається легітимність Мадуро у Венесуелі та лукашенка у білорусі.

▶️ Перший крок до формального невизнання путіна зробила ПАРЄ у рекомендації європейським урядам. Таку ж рекомендацію озвучили на зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС. Аналогічну ініціативу обговорювали і в Конгресі США.

Джерело: https://t.me/spravdi/37286

Новости портала «Весь Харьков»