Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Транспорт

10 хороших новин 24 січня

25.01.2023 07:32 1172

10 хороших новин 24 січня

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів: Червонопопівка Луганської області; Білогорівка, Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Новобахмутівка, Красногорівка, Водяне, Мар’їнка Донецької області. Наступ на Запоріжжі, на який лапті намагалися розкочегаритися останні три дні, за даними ISW утопився в крові і кишках.

Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям трьох алігаторів за 30 хвилин, сушку, а потім ще випили кави і розгромили вісім скупчень.

● Байден погрожує відправити нам від 10 до 30 танків Абрамс, якщо Німеччина нарешті знесеться на свої Леопарди. Рішення буде оголошене вже після німецького.

● А німецьке вже по ходу є. Додавили. Spiegel пише, що Шольц ухвалив рішення дозволити експорт танків, які перебувають на озброєнні інших держав. Тепер Польща зможе передати нам дівізіон Леопардів, як і збиралася

Польща перемогла Німеччину у танковому бою. Ї@анутися )))

Уряд Норвегії розглядає можливість передати нам 8 Leopard 2. Шо мало, подивіться, скільки там тієї Норвегії

● Залужний отримав у спадок від американця українського походження Григорія Степанця $1 млн і віддав всі ці гроші на потреби української армії. Крутість нашого главкома видна із космосу.

● У Маріуполі непереможна українська армія влаштувала салют у казармі необучаємих. Андрющенко каже, що це цілком могла бути і дон-дон-казарма. А до цього був дон-дон-госпіталь. Щось падуча напала на тіктокерів.

А ще Героїчний Маріупольський Спротив застремоусив трьох руснявих офіцерів. Русня ж усе звалила на «бандитські розборки». За великим рахунком так воно і є, розібралися з бандитами, #улі.

● У Бердянську абізяна Валентина Мамай, яка організовувала «ріфірєндум» і здавала місцевих патріотів, якось невдало поставила на місце у своєму відрі з болтами прикурювач і трошки вибухнула. Тепер лежить у лікарні, дуже погано почувається і зовсім не увєрєна в завтрашнєм днє

● Суд арештував два російських літаки АН-148 на 10 млн євро

● У Сімферополі сьогодні щось дуже сильно бомбило в одному районі міста. Пишуть, що прямо вікна дрижали. Гупало разів п’ять. Відео прильотів нема, про ППО також не повідомлялося. Дуже цікаво, шо то було.

● УЄФА продовжила дискваліфікацію руснявих команд на участь у європейських турнірах. Ну тобто усі лапотні клуби та збірні і далі будуть відсторонені від змагань під егідою ФІФА та УЄФА. Пи$да російському футболу

● І є ще хороші новини крім танчиків. Кулеба каже, що крига скресла у питанні літачків і на новому рамштайні у лютому вже можуть бути відповідні рішення

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/800

Новости портала «Весь Харьков»