Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Німеччина передала Україні чергову партію допомоги для фронту,

27.03.2023 06:09 577

Німеччина передала Україні чергову партію допомоги для фронту,

Німеччина передала Україні чергову партію допомоги для фронту, про що свідчить оновлений перелік допомоги на сайті Федерального Уряду Німеччини Bundesregierung.

- 3 інженерні броньовані машини DACHS*

- 100 кулеметів MG3 для танків Leopard 2, БМП Marder та Dachs (раніше: 30)

- Запчастини до для танків Leopard 2, БМП Marder

- 90 систем виявлення дронів* (раніше: 60)

Федеральний Уряд Німеччини підтримує українських військових у тісній координації зі своїми партнерами та союзниками. Цей список містить огляд летальної та нелетальної військової підтримки України Німеччиною. Він включає поставки з Бундесверу, а також поставки з німецької промисловості, що фінансуються з фондів Федерального Уряду Німеччини для так званого розвитку потенціалу безпеки.

Фінансування ініціативи з розбудови потенціалу безпеки становить 2,2 мільярда євро на 2023 рік (після 2 мільярдів євро на 2022 рік). Кошти мають бути спрямовані в першу чергу на підтримку України. Водночас вони будуть використані для фінансування збільшених обов’язкових внесків Німеччини до Європейського фонду миру (EPF), який, у свою чергу, йде на відшкодування державам-членам ЄС витрат під час надання ними підтримки Україні.

* Поставки з галузевих запасів фінансуються німецькими фондами для підвищення потенціалу безпеки. Деякі з поставок потребують модернізації або виробництва, яке триває; також відбуваються навчальні заходи.

#ЗСУ вдячні за підтримку та допомогу #Німеччина / Die Streitkräfte der Ukraine sind dankbar für die Unterstützung und Hilfe der #Bundesrepublik_Deutschland

Джерело: facebook.com/GeneralStaff.ua

Новости портала «Весь Харьков»