Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Наука підтверджує, що незаконно збудований кримський міст таки має бути зруйновано

09.10.2022 08:56 901

Наука підтверджує, що незаконно збудований кримський міст таки має бути зруйновано

Палаючий і дуже пошкоджений кримський міст – символ незаконної анексії українського півострова. Москва, схоже, давно готувала напад на українську територію, камуфлюючи свою майбутню інвазію розповідями про столітню російсько-українську дружбу. Ще в 2007 р. Кремль виніс на міждержавний рівень ідею необхідності спільного будівництва моста між російським берегом та українським півостровом на принципах фінансування 50% на 50%. В Москві була розроблена студія економічної користі цього інфраструктурного проєкту.

Ще тоді Київ та Європа не знали, що за кожним великим економічним проєктом росіян за кордоном стоять стратегічні цілі Москви щодо політичного прориву у цю країну, що стала кремлівською жертвою. Наприклад, росія вклала 10 млрд. дол. в будівництво АЕС в Угорщині і Будапешт відразу політично розвернувся у сторону Москви. Кремль відчув зажерливість політичного та бізнесового оточення Віктора Орбана і відразу надав пропозиції гарних цін на російські газ та нафту для втягування країни у повну енергетичну залежність. Хто працював з росією у цьому бізнесі, завжди отримував екстра конверти з грошима для розвитку співпраці.

Цей угорський нафтовий та газовий лобі почав вимагати від Орбана скасувати структури для боротьби з корупцією, що і зробила правляча партія Фідес. Як результат, Угорщина проти європейських правил почала закуповувати у росіян 85% газу та 65% нафти. За це угорські бізнесмени добре отримували гроші у свою кишеню з російських джерел, які завжди були пов’язані з розвідувальними та безпековими службами рф. Як результат, сьогоднішня офіційна угорська політика повністю проросійська і Орбан говорить без жалю про можливість розпаду ЄС. Чому Віктор Орбан та його боснійський приятель Мілорад Додік так критикують ЄС? Проста причина. Гроші в конвертах можна отримувати тільки від росіян. Всі бізнеси в рамках ЄС прозорі і за кожний зароблений євро треба відзвітувати. Це для Додіка та Орбана як повна неможливість таємно наживатися.

Найбагатша людина російської Федерації, яка відповідно даних міжнародних агенцій володіє неймовірними 70 мільярдами доларів, тільки но відзначила своє 70-ліття. Йдеться про президента рф Володимира путіна, якого зараз можливо точніше називати як на провідному польському телеканалі – російський диктатор та військовий злочинець. Він головний творець ідеології рашизму як модерного російського фашизму, що свідому увів в оману все російське суспільство щодо нібито месіанської ролі росіян, які мають створити над державу для домінування над іншими країнами і націями, які у своїй моралі та розвитку ні до коліна росії. Можете уявити, які дурниці продають російське телебачення та викладачі у навчальних закладах. Для освітянського процесу в рф була переписана і так досить фальсифікована історія росії. Зараз Володимир путін відкрито виходить перед російським суспільством і несе таку дурню, від якої сміються усі науковці світу.

Збудувати міст до Криму путін намагався ще в 2006-07 рр., пропонуючи українській стороні співфінансування начебто корисного російсько-українського мега проєкту. Але у Києві тоді були при владі прибічники Віктора Ющенка, які побачили небезпеку цієї російської оповідки. Москва не змогла реалізувати тоді свій замисел, що дуже зашкодило її підготовці до захоплення Кримського півострова. Після військової окупації Криму наприкінці лютого – березні 2014 р., путін почав вимагати від свого бізнесового оточення співфінансування будівництва моста, щоб в Крим було можливо швидко перекидати техніку та війська у випадку можливої широко масштабної війни з Україною, до якої рф почала готуватися відразу після кримської незаконної анексії.

Виглядає, що ненависть до України у генах творця Zла. Онук селянина Тверської губернії, де завжди жило місцеве фіно-угорське населення племені Меря, якому і належить сім’я путіна, що ще наприкінці 10-го ст. було покореним Київською державою Русь. Дід путіна був кухаром у керівництва більшовицької партії, що зруйнувала російську імперію. Відомо, що він готував їжу дружині Володимира Леніна Надії Крупській, як і багатьом більшовицьким лідерам, що дозволило йому з часом переселитися до Ленінграду. Незнайка історії та онук кухара – селянина Тверської губернії, який обслуговував оточення Володимира Леніна, заявив, що саме Ленін створив Україну. путін не знає, що Українці прямі потомки перших слов’ян Антів та Склавинів, які завжди проживали на сучасних українських просторах та мали свою першу державність наприкінці 5-го ст., коли на території сучасної росії перші слов’яни з’являються тільки за 300 років, а локальні фіно-угорські племена Меря, яким належить путін, та Єрзя, з яких Московський патріарх Кирило, тоді жили в лісах у землянках.

Як то кажуть, одвіку фіно-угорська Москва отримала привітання від завжди слов’янського Києва. Великі Київські князі контролювали протоку між Чорним та Азовським морями ще з кінця 10-го ст. Так що теперішні окупанти з лісів племен Меря та Єрзя мають вертатися додому. Там історичне і родове місце проживання рашистів.

Володимир путін закінчив відділення міжнародного права на юридичному факультеті Ленінградського університету, але у свої 70 років плює на міжнародне право і те, що його вчили в університеті, почавши незаконне будівництво кримського мосту. В часи бандитського Петербургу, Володимир путін захистив кандидатську дисертацію в області природокористування, а кримський міст збудовано без відповідних екологічних міжнародних експертиз. Вже відомо, що цю кандидатську дисертацію писала інша людина, але тоді для колишнього шпигуна та майбутнього президента було важливим показати свій зв'язок з наукою. Але наука говорить, що незаконно збудований кримський міст таки має бути зруйнований.

Джерело: realist.online

Новости портала «Весь Харьков»