Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Мінцифра та Jooble запускають серію безкоштовних вебінарів про HR-менеджмент

20.06.2021 09:34 760

Мінцифра та Jooble запускають серію безкоштовних вебінарів про HR-менеджмент

Міністерство цифрової трансформації України, в межах національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес, і сайт пошуку роботу Jooble запускають серію безкоштовних вебінарів про HR-менеджмент. https://ua.jooble.org/

Вівторок, 22 червня 2021, 13:00. Як наймати людей і формувати потужну команду, якщо ви не Google: поради, кейси, лайфхаки, секрети утримання та мотивації персоналу у непрості часи.

Вівторок, 29 червня 2021, 13:00. Як розкрити талант кожного працівника та знайти йому гідне застосування для вашого бізнесу.

Вівторок, 6 липня 2021, 13:00. Менеджмент і HR — як рішення керівництва впливають на співробітників та ефективність бізнесу в цілому.

Спікер вебінарів — Оксана Огнева, Head of Recruitment & Management Practice в Jooble. Відповідає за створення і впровадження процесів рекрутингу, онбордингу, адаптації персоналу, а також внутрішньої взаємодії між командами. Має 15-річний досвід побудови рекрутингових систем в компаніях різних галузей: IT, рітейлі, банківському, аграрному та державному секторах. Є сертифікованим кар'єрним коучем, консультантом з питань кар'єри та працевлаштування, автором безлічі професійних статей та лектором.

Участь у вебінарах безкоштовна.

Источник: thedigital.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»