Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Гуманітарний штаб Харківщини забезпечує переселенців продуктами харчування та засобами гігієни

12.07.2022 07:20 697

Гуманітарний штаб Харківщини забезпечує переселенців продуктами харчування та засобами гігієни

Територіальні громади Харківської області формують відповідні реєстри ВПО, отримують гуманітарну допомогу в логістичному центрі й розподіляють серед переселенців, які мешкають у них.

Як зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, наразі на Харківщині мешкає близько 340 тис. внутрішньо переміщених осіб. Представники громад отримують гуманітарну допомогу згідно складених графіків.

«Сьогодні ми видаємо гуманітарну допомогу 4 громадам, завтра ще двом і так далі, в порядку графіка всім іншим громадам. Це гігієнічні та продуктові набори, матраци й одяг для ВПО», - розповідає Віта Ковальська.

Заступниця керівника ХОВА подякувала Новозеландському фонду «Relif Aid» за передані Харківщині гігієнічні набори та благодійній організації “Благодійний фонд “Адвентистське агентство допомоги та розвитку в Україні” - за надані продуктові набори. Ці набори містять крупи, вермішель, тушонку та олію.

Гігієнічний набір розрахований на користування однією людиною протягом місяця. Сюди входить: пральний порошок, серветки, леза для гоління одноразові, крем для гоління, зубна паста, зубні щітки, мило, засіб для миття посуду, шампунь та рушник.

Источник: https://t.me/kharkivoda/5807

Новости портала «Весь Харьков»