Назад
Українською English
Лента Разделы

Що відбувається за лаштунками РФ?

30.11.2022 06:25 659

Що відбувається за лаштунками РФ?

В Україні це питання не дуже цікавить широкі верстви суспільства, тут віддають перевагу фрікам, на кшталт Скабєєвой, Соловйова, Сімоньян чи навіть Анґєліни Вовк разом з Хрюшей та Стєпашкой - а дарма.

Річ у тім, що там почалася вирішальна внутрішня битва всіх з усіма.

Перше і основне: почалася дискредитація «партії війни». Почнемо з Пріґожина.

Звідкись, а точніше з Німеччини та Туреччини, виникли два російських кримінальних авторитети, Ґріша «Московскій» і Саша «Курара», які, по поняттях, стали пояснювати російським арештантам чому западло вступати до ПВК «Ваґнера». Ну, воно завжди для арештантів западло, саме тому, після Другої Світової у сов‘єтських зонах сталася «Суча Війна». Та «Курара» пішов далі і заявив, що Пріґожин у нього «смоктав, і між зубами там досі сперматазоїди».

Це ТАКА пред‘ява, що слів нема. Ви розумієте, що це означає, ОСОБЛИВО для порядних арештантів... Я не знаю, правда це чи ні, та сам факт - більш ніж гучний. Залишається з‘ясувати головне:

Чому Гріша та Саша заговорили про це саме зараз, а головне - хто може бути бенефіціаром даних «камінаутів»? Відповідь, як на мене, очевидна - ФСБ, а значить і Путін. Річ у тім, що Пріґожин в якийсь момент став занадто помітним та впливовим варлордом, і це ще нічого, але він почав коментувати політику. А це вже зась. От і почалася «робота по суб‘єкту». Не знаю, чим вона закінчиться по факту, проте сам процес «роботи» для Пріґожина буде м‘яко кажучи неприємним.

Паралельно з цим, «робота» почалася по іншим варлордам - етнічним. І тут мова не лише про російські спецслужби. У цього аспекту є і міжнародний фактор.

Останнім часом, своїми вичерпними по відношенню до РФ заявами не перестає тішити Папа Франциск. Та є момент: він говорить не тільки те, що хоче почути Український Народ, а і те, що ПОВИНЕН почути Путін.

А повинен він почути те, що «найбільші звірства в Україні чинять люди не російської традиції, чечени, буряти і так далі», - це пряма цитата Папи. Про що вона свідчить? Про те, що Путіну прямо натякнули на необхідність зменшення впливу на війну від деяких представників корінних народів. І мова не про тувінця Шойґу, а перш за все про Кадирова - ще одного варлорда з власною армією та медійним впливом. А якщо Путін з ним нічого не вдіє, то, можливо, залишиться без суттєвої частки власних грошей, які лежать у Банку Ватікана. А Путін з молодості поведений на грошах подекуди більше ніж на владі.

Кадиров не Пріґожин. У Кадирова є важіль шантажу, а саме фактична присутність тимчасово окупованої Ічкерії в складі РФ і не факт, що відчувши небезпеку конкретно для себе - Кадиров не підніме питання відокремлення Ічкерії, перед цим заручившись підтримкою шейхів Близького Сходу. Тому з ним боротьба буде вестися інакше ніж з Пріґожиним, переважно в полі інтриг і шантажу. Інші голови суб‘єктів Федерації цю боротьбу відчують і сховаються до кращих часів.

Ну і Суровікін... Де він? Де поділася потужна піар-кампанія «Генерала Армагедона?», де нові «сповнені інтелектуальних змістів» інтерв‘ю? Він живий ще? А нагадаю, що Суровікін є якраз-таки креатурою Пріґожина та Кадирова.

ФСБшники на чолі з Путіним почали битву за власне виживання, при тому не тільки політичне. Замєс буде серйозним. Вболіватиму за обидві сторони, як то кажуть.

Джерело: https://t.me/NazarPrykhodkoPlus/19373

Новости портала «Весь Харьков»