Назад
Українською English
Лента Разделы

Поліція хотіла закрити ринок у Миколаєві - підприємці відстояли його роботу (ВИДЕО)

05.04.2021 06:07 677

Поліція хотіла закрити ринок у Миколаєві - підприємці відстояли його роботу (ВИДЕО)

У Миколаєві підприємці речового ринку «Колос» у протистояннях з поліцією відстояли свою роботу під час карантину.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сторінку громадської організації "300 миколаївців" на Фейсбуці, яка захищає права підприємців.

На розміщеному тут відео видно, що торговці сперечаються з поліцейськими, які перекрили входи і виходи на ринок. Вони заявляють, що будуть працювати, тому що у них немає іншої можливості забезпечувати сім'ї.

«Дайте нам просто працювати! У нас оренда, у нас обов'язкові платежі, це пенсійний, це єдиний податок. Наш мер, губернатор, ніхто не скасовує це, нам тільки обіцяють .... Чим годувати сім'ї, як жити?", - обурюються підприємці.

Вони також вказують на супермаркети, де багато покупців, у тому числі й «Епіцентр».

Після тривалих суперечок поліція таки відступила - і ринок почав працювати.

Проте там наразі мало покупців, адже у Миколаєві обмежена робота громадського транспорту – він працює лише по кілька годин на добу в часи пік.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві введено жорсткий карантин через складну епідемічну ситуацію. Закриті всі спортивно-розважальні заклади, кафе і ресторани працюють лише на винос, бюджетна сфера перейшла на дистанційну форму роботи, а школи на навчання. Також обмежена робота дитсадків – вони відкриті лише для тих дітей, батьки котрих працюють на підприємствах критичної інфраструктури.

Загалом станом на 4 квітня в Миколаївській області зареєстровано 53 564 хворих на коронавірус, з них 385 за останню добу.

Источник: ukrinform.ua

Новости портала «Весь Харьков»