Назад
Українською English
Лента Разделы

Командування Медичних сил про епідемічну ситуацію у Збройних Силах України станом на 6 травня 2021 року

07.05.2021 06:33 551

Командування Медичних сил про епідемічну ситуацію у Збройних Силах України станом на 6 травня 2021 року

У Збройних Силах України тривають планові заходи щодо недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Станом на 10.00 6 травня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 1150 осіб. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Всього за час пандемії одужало 23 569 осіб.

На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебуває 212 осіб.

На жаль, у Збройних Силах України зареєстровано ще 2 летальних випадки від ускладнень викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Працівники Збройних Сил України перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я (Військово-медичний клінічний центр Південного регіону та Київська міська лікарня). Не зважаючи на проведену терапію стан здоров’я хворих погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали.

Висловлюємо співчуття близьким та рідним...

За минулу добу зареєстровано 35 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них до закладу охорони здоров’я госпіталізовано 4 особи.

Вакцинація від COVID-19

Від початку вакцинальної кампанії у Збройних Силах України 47 279 осіб отримали 1 дозу вакцини. З них 3 200 військових медиків.

Щоб вберегти себе та свою родину від інфікування, Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»