Назад
Українською English
Лента Разделы

10 хороших новин 28 червня

29.06.2022 07:16 698

10 хороших новин 28 червня

● Непереможна українська армія стабільно дає тягла лаптям на Донбасі. Російську патороч відігнали у районах населених пунктів Дементіївка, Довгалівка та Залиман і зупинили штурм у напрямках сіл Долина та Мазанівка.

Сьогодні 125-й день як друга армія світу з кінця бере Київ за чотири дні і влаштовує парад у столиці. Зате ми їм вже влаштували парад - гробів у Бурятії, чемпіоні росії з кількості загиблих. Їхні баби нарешті навіть вийшли на якусь акцію протесту.

● Мінфін США ввів проти русні чергові санкції, цього разу заборонивши ввіз російського золота. Що було одним з основних джерел російських доходів, на хвилиночку.

Також санкції ввели проти авіаційної складової «Ростеха», компаній, які працюють на російську оборонку і компаній, які експортують свою продукцію, зокрема Камаза.

● Розкошів для лакшері-русні залишається все менше. От і Британський готельний оператор InterContinental Hotel Group, якому належать готелі Holiday Inn, InterContinental, Crowne Plaza та Indigo заявив, що уходить з Балалайні. Крім лакшері не буде тепер інвестицій, будівництва і робочих місць.

● Постійна рубрика «горящая росія». Зараз у них там солірує Якутія, де вже 60 пожеж, з них 34 нових за останню добу. Вогнем охоплено 80986,5 га, оголошено режим надзвичайного стану, гасити «страну агромную» тупо нема кому.

● Контрікі спіймали уйо@ка, який коригував ракетні удари по Яворівському військовому полігону, коли загинули 50 і були поранені 150 військових. Виявилося, що це колишній працівник КДБ.

Той момент, коли прям шкодуєш, що його спіймала інтелігентна СБУ, а не озброєні дробовиками партизани-мисливці, які ще не встигли легалізуватися.

● Хакери зламали сайт Росреєстру і "Рособоронекспорту" та привітали русню Днем Конституції України. Текст привітання, судячи зі стилю, теж писали в СБУ

● Ми вкотре довели, що ми країна неймовірно сильних людей. Україна починає експорт електроенергії у Європу. Вже зараз ми можемо забезпечити до 1690 МВт потужності для експорту, а потім до 4-5 ГВт

● Естонії пощастило вслід за Грецією, бо русня визнала її небезпечною країною для русні і закликала лаптів утриматись від поїздок «у зв'язку з відверто ворожим ставленням Естонії до Росії та її громадян». Вороже ставлення, нагадаю, криється у тому, що Естонія заборонила ввозити низку товарів з Балалайні і якось вже зовсім по русофобські швиденько укріплює свій кордон

● Diageo - виробник популярного на росії алкоголю, у тому числі елітного (Smirnoff, Black Label, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, Captain Morgan) оголосив, що виходить з Балалайні. Знаючи тенденції, скоро у лаптів буде віскі Ванька Гуляйкін, лікер Балашиха і ром Капітан Гіві. На березовій корі, портянках і бояришніку

● І історія з Байрактарами продовжується! Тепер брати-поляки збирають нам на черговий чарівний «літачок», з такою ініціативою виступив журналіст Славомір Сераковський. До вечора вже зібрали 43 000 з необхідних 4,5 млн злотих.

Новости портала «Весь Харьков»