Назад
Українською English
Лента Разделы

10 хороших новин 12 липня

13.07.2022 06:40 967

10 хороших новин 12 липня

● У районі Дементіївки якісь самовпевнені лапті спробували примусити непереможну українську армію відійти, але зрештою самі швиденько зйо@увалися, поки живі. Не так пощастило лаптям на інших напрямках, спроби покращити тактичне положення часто закінчувалися тим, що вони тікали, послизаючись на гівні і кишках попередників.

Тим часом ряди «командырявых» завдяки нашим козаченькам сьогодні поповнив командир Волгоградської 20-ї лаптєногої гвардійської мотострілецької дивізії, полковник Олексій Горобець. Черговий манкурт з українським прізвищем. Думав, що пішов «на» Україну, але виявилося, що «в». Да так, що навіть по зубах не впізнали. Щоби ідентифікувати те, що від нього залишилося, знадобився ДНК-тест.

І ГУР сьогодні котики, розгромили лаптям в'язницю на Херсонщині і визволили п’ятьох наших, що були там у полоні. Нашим – воля, абізянам – пі$дюліни. Це той обмін, який мені найбільше подобається.

● Фейерверки сьогодні були на ще одному складі з боєприпасами лаптів під Херсоном, у Чарівному. У Новій Каховці, до речі, склади досі палають, як надія русні назавжди захопити Херсон.

Роз’ї@алася також військова база у районі Мелітополя, місцеві чули близько 25 вибухів. Це та сама база ДСНС, яку лапті захопили і звозили туди свою покоцану у боях техніку. Захоплена будівля СБУ в Енергодарі теж зустріла не одну бавовну.

Загалом за добу було знищено шість складів з боєприпасами.

● У Криму відпи$дили абізяну у військовій формі з літерою зет

● В Україну прибули перші вісім суден за агропродукцією, щоби вивозити її через Дунай у Чорне море. І це все завдяки визволенню Зміїного. Загалом зараз на завантаження очікує понад 90 суден.

● Херсонські партизани розвішали на ствопах опудала лаптів. Не перестаю захоплюватися цими відважними пи$дюками, які взагалі нічого не бояться і луплять акцію за акцією. Саме завдяки їм лапті навіть за мівіною у сутінках по одному виходити бояться

● У Бурятії – бунт. Цілих півтисячі бурятів відмовилися їхати воювати в Україну. Ті, кому не вдається розірвати контракт, вистрибують з автобусів. «Я не хочу бути окупантом. І я не розумію, чому ми денацифікуємо Україну, якщо я 9 років жив у Москві і там мені казали «чурка». Ви впевнені, що «денацифікації» потребує Україна? Ви кажете, що хочете захищати російську мову в Україні? Згадайте, що відбувається з мовами корінних народів Росії?», - розповідає один з них.

Нарешті стало доходити.

● Другий транш макрофінансової допомоги від ЄС складатиме всю решту суми, передбачену новим пакетом допомоги - 8 млрд євро. Плюс, уряд Литви схвалив пакет допомоги на 10 млн євро.

Плюс, ЄС заморозив російських активів на майже €14 млрд. Ви теж навіть не знаєте, що з цього приємніше?

● На росії через віспу мавп не відкрилося посольство абізян. У Москві сьогодні мало статися торжествене відкриття «посольства ДНР», але у справи втрутилася природа – перший випадок віспи у балалайні. А помирати через абізян ніхто не хоче. В обох сенсах.

● Лего йде з росії. Тепер російські діточки збиратимуть конструктор «папка із пакета», тому що їхні батьки – кінчені і підтримують війну. Конструктор, правда, бракований, як і вся їхня країна, то ноги, то вуха непарні, але Задорнов же казав, що у російських дітей неймовірно развіто воображеніє.

● Вчора писала про одночасні пожежі з потопами на росії і так муляло сказати, що де ж решта кар єгипетьських, наприклад, сарана. Чесне слово. І сьогодні пупупіду - Краснодарський край росії потерпає від нашестя сарани! Жруть посіви як окупанти нутеллу.

Там ще небагато залишилося: кров замість води, мор худоби, нариви і виразки, тьма, смерть первістків. Давай, господь, піднажмі.

Источник: https://t.me/valentynaeminova/333

Новости портала «Весь Харьков»