Назад
Українською English
Лента Разделы

10 хороших новин 11 липня

12.07.2022 07:12 711

10 хороших новин 11 липня

● Непереможна українська армія відбила штурм у напрямку Краснопілля, лапті з воєм утекли зализувати рани. А отримувати пи$дюлів у напрямку Мар’їнки, за констатацією Генштаба, стало вже доброю російською традицією

Нацгвардія у свою чергу, з особливим цинізмом та русофобією виявила і знищила групи спостереження. Хитрі і коварні лапті придумали їздити на цивільних автомобілях і маскуватися під людей, але, як відомо, руським духом від них несе за версту, тож наші козаченьки спокійно дочекалися, поки ті із щасливим хрюканням докотяться до зручної точки і ух#ярили їх вогами з дронів.

● Також непереможна українська армія продовжує вибивати військові бази та позиції лаптєногєн швайне. За даними ОК Південь, наших трошки затєрєбонькали обстріли, тому вони вирішили навалити у відповідь і ї@анули по ймовірному району стартових позицій ЗРК «С-300» у районі Олешківських Пісків. І потім додали по пункту управління у Таврійську.

● А, і за словами Гайдая, на Луганщині прилетіло у склад з боєприпасами. Абізяни у Луганську вже плачуться, що порушено постачання БК на позиції.

І от прям зараз Андрющенко повідомляє про вибухи у Новій Каховці – детонують бкшки на складах у лаптів. Як кажуть на росії – панідєльнік – день тяжолый

● На росії одночасно і пожежа, і потоп. З одного боку Якутія горить, там зараз близько 80 пожеж, а з іншого тоне, бо розлилися річки і позатоплювали села. Усе в воді, в диму, доріг немає, (але воєнкоми все одно якось доберуться, бо треба проводити мобілізацію).

Топить і Сочі, вже позаливало під’їзди та навіть перші поверхи, потоками зносить у море автомобілі. Місцеві страшенно зляться на владу, яка ніхера з усім цим не робить, але виплити на мітинг так ніхто і не зважується.

● Партизани у Севастополі трошки розім’ялися новими листівками, у яких попереджають, що знають адресу кожного руzкого фашиста і за злочини доведеться відповідати. А перед цим були листівки із мішенню, намальованою на Кримському мосту.

● Непереможна українська армія очистила від русні чергове село на Херсонщині, із символічною назвою Іванівка. В ОК «Південь» констатують, що ЗСУ впевнено просуваються уперед.

● Литва знову насцяла русні на голову, ще трохи розширивши обмеження на транзит товарів до Калінінграда. До списку додали бетон, деревину, спирт, нафту і викопне паливо. Щоправда обмеження вводитимуться поступово, аж до зими.

● Наша нова постійна рубрика «командырявые». Нині список дохлих командирів поповнив комбат 80-го танкового полку окупаційних військ, майор Тархан Хордаєв.

● Непереможна українська армія вкотре довела, що вони не тільки красавчики, але і по хозяйству. Зовсім нещодавно наші затрофеїли у русні їхній «Панцир-С1», а сьогодеі вже встигли роз’ї@ати з нього свою першу ціль. Верх русофобії – крошити лаптів їхньою же зброєю. Краще мабуть тільки спостерігати у біноклю, як вони заплуталися у вопах і самі насипають одне по одному з артилерії.

● Тим часом російські пропагандисти морально розлагаються, нахвалюючи наші американські Himars. Сладков обурюється, що вони б’ють по центрах ухвалення рішень, а русні нема чим протидіяти. Сапоньков живописує ураження ракетами Himars штабу лаптів у Чорнобаївці. «Зрозуміло, що це лише початок. Довбатимуть по Херсону та інших прикордонних містах. По Бєлгороду зокрема», - схлипує Сапоньков і визнає, що удар «Ураганів» після побачених результатів роботи Himars здався йому «несерйозним».

Источник: https://t.me/valentynaeminova/330

Новости портала «Весь Харьков»