Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Бізнес

Український постачальник газу розмістив рекламу на PornHub

04.11.2020 09:15 1217
Український постачальник газу розмістив рекламу на PornHub

Незалежний провайдер енергії, компанія ETG.UA запустила рекламну компанію для споживачів домогосподарств під гаслом «Платіжка за газ затрахала?!». Рекламу запустили на одному з найпопулярніших порносайтів у світі - PornHub.

За даними компанії ETG.UA, за перший тиждень рекламу побачили понад 300 тисяч передплатників PornHub, з них понад 20 тисяч перейшли на сайт компанії, щоб переглянути інформацію про ціну і послуги. В компанії запевняють, що кількість переглядів і переходів постійно збільшується.

«Для нас це виклик, ми не шукаємо легких шляхів. і знаємо, що цікаві рішення завжди спонукають дії, і ... ми подумали, а чому ні? Хіба наші потенційні клієнти не сучасні, сміливі та креативні?», - прокоментував СЕО компанії Володимир Шведкий.

Як пояснює СЕО, компанія ETG.UA адресувала свій виклик монополістам і конкурентам, споживачі яких все ще стоять в чергах по оплаті комуналки і переплачують через несправедливі нарахування за газ.

Раніше стримінговий сервіс PornHub запустив проєкт підтримки малого бізнесу Big Package («Великий пакет»), запропонувавши безкоштовну рекламу одній сотні невеликих компаній з усього світу. Рекламні повідомлення можуть отримати до 1 мільярда переглядів.

Источник: u-news.com.ua/

Новости портала «Весь Харьков»

Темы: