Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Бізнес

Apple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукції

11.10.2021 07:53 921
Apple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукції

9 жовтня в Україну прибула перша офіційна партія продукції, яку завезла компанія Apple.

Про це повідомила Державна митна служба.

Партія продукції прибула в аеропорт “Бориспіль” 9 жовтня.

Загалом до України прибуло більш як 8 тисяч смартфонів лінійки IPhone 13, із заявленою вартістю понад $7,5 млн.

“Держмитслужба рада привітати першу офіційну продукцію Apple в Україні. Ми зробимо, щоб митне оформлення товарів відбувалось якомога скоріше й український ринок наповнили оригінальні товари одного їх найбільших ІТ-гігантів світу”, – прокоментував прибуття першої офіційної партії Apple заступник голови Держмитслужби Сергій Звягінцев.

Нагадаємо, що 29 червня компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні. У вересні відбулась зустріч Президента України Володимира Зеленського з генеральним директором Apple Тімом Куком під час якої Президент повідомив, що Україна зацікавлена у розширені присутності Apple на своїй території.

Також Apple планує завезти всю лінійку своїх товарів та відкриє власний сервіс з обслуговування своєї продукції.

У відомстві додали, що лише за останні два тижні після презентації IPhone 13 Держмитслужба виявила спроб незаконного ввезення нового смартфону майже на 2,2 млн грн.

Apple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукціїApple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукції

Apple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукції

Фото: facebook.com/UkraineCustoms

  • Нагадаємо, наприкінці травня в Україні було зареєстровано представницство Apple.  Компанія займатиметься торгівлею комп’ютерами та програмним забезпеченням. Влітку минулого року компанія шукала Chief Accountant для київського офісу.
  • У березні 2021 року компанія Apple відкрила ще одну вакансію в Україні – аналітика непрямих податків (Indirect Tax Analyst) для київського офісу.

Источник: bykvu.com/

Новости портала «Весь Харьков»

Темы: