Назад
Українською English

Куда пойти


Виды программ



Вистава 'Витівки Хануми'

Дата: 29.12.2020
Категория: спектакль, оперетта
Автор: Г. Канчели

Бенефис-спектакль ведущей солистки театра Людмилы Волобуевой 

Музична комедія «Витівки Хануми» написана за мотивами п'єси «Ханума» грузинського драматурга, режисера і актора Авксентія Цагарелі. Він написав її в 1882 році для бенефісу своєї дружини – грузинської актриси Нато Габунія. Саме вона запросила на прем'єру ансамбль народних інструментів, під акомпанемент якого Нато блискуче виконувала грузинський танець «лекурі».

За свою більш ніж 130-річну історію п'єса блискуче витримала багато постановок і послужила джерелом натхнення для створення опери «Кето і Котє», написаній 1919 році, композитором Віктором Долідзе, а в 1948 році її екранізували, причому музику написав Арчіл Кереселідзе.

Але справжнім хітом «Ханума» стала в 1972 році, коли свою версію російського тексту написали відомі комедіографи Борис Рацер і Володимир Константинов, а музику Гія Канчелі. Ця версія музичної комедії стала бестселером у постановці Георгія Товстоногова, а в 1978 році спектакль записали для телебачення.

Саме музика Гії Канчелі найбільш тонко передає атмосферу Тифлісу ХІХ століття. Тому в нашій виставі звучить його музика. Особливий східний колорит вистави надає звучання живого симфонічного оркестру під керівництвом заслуженого діяча України Ярослава Сорочука. У чому настрій вистави підтримує грузинське багатоголосся. Артисти хору  серйозно попрацювали над виконанням грузинських хорових пісень під керівництвом головного хормейстера Ірини Кузнєцової.

Високий професіоналізм і блискуче технічне майстерність продемонструють артисти балету, виконуючи, граціозні і запальні, кавказькі народні танці. Спеціально для цієї постановки запросили керівника грузинського танцювального ансамблю «Georgia» Малхаза Джалагонію. Він придумав для жителів грузинсько-вірменської громади колоритні жести, пластику, а так само поставив темпераментні танці – «Картулі», «Лезгинка», «Багдадурі».

Іскрометна комедія про кращу на Кавказі сваху отримала нове звучання в постановці директора, головного режисера театру Ігоря Коваля, який встиг завоювати визнання своїми постановками – музичної казки «Обережно! Чарівний ліс» і оперети «Прекрасна Галатея».

У виставі зайнятий зоряний ансамбль артистів театру, здатних створити на сцені смішні, веселі і незабутні образи.

«Цариця» вистави – це, звичайно, Ханума - дотепна, життєрадісна, емоційна і чарівна. Вона гаряча як південне сонце, вона п'янить як молоде вино, а її жарти гостріше перцю чилі. В її арсеналі – хитрість, іронія, переодягання, крадіжка нареченої, відвідування чоловічій лазні, скандали і навіть бійка.

Особливий колорит вистави надають вишукані барвисті костюми. Вони допомагають вживатися артистам в образи. Кожен костюм – маленький шедевр. Спеціально для цієї постановки запросили художника по костюмах Аліну Горбунову. Вона стилізувала барвисті національні костюми вірмен і грузинів у відповідності з модою тих років.

Художник Тарас Шигимага придумав мальовнича художнє оформлення старовинного району Тифлісу – Авлабара, де тече річка Кура і шумить східний базар, а поруч відомі сірчані лазні князів Орбеліані. Тут живуть по сусідству багаті і бідні князі, заповзятливі купці, хитрі торговці і життєрадісні кінто. Саме тут дві свахи хочуть одружити князя Вано Пантиашвили. Невже починаюча сваха Кабато вирішила забрати клієнта у знаної свахи Хануми? Яка з свах переможе? Хто посватає саму Хануму? Ви дізнаєтеся на виставі «Витівки Хануми» у Харківському академічному театрі музичної комедії.

Театр Музыкальной Комедии Харьков, Благовещенская ул, 32
Телефон: (057) 712-40-50
E-mail: muz.com@ukr.net
Цена билета: от 100 грн
Сеансы 18:30

Купить билет >>

Вистава 'Бембі'

Дата: 21.11.2020
Категория: спектакль, для детей
Жанр: сказка
Продолжительность: 2 часа 30 минут
В ролях: Е. Морозова, А. Солохина, А. Гричаный, И. Яременко, В. Кириенко, Е. Харчук, А. Серегин

Пригоди Бембі, який завдяки своїм друзям став захисником лісу і переміг злого ватажка вовків. Про це розкажуть Сорока і Філін.

Прем'єра відбулася 14 травня 2004 року.

Вистава йде російською мовою.

Театр Музыкальной Комедии Харьков, Благовещенская ул, 32
Телефон: (057) 712-40-50
E-mail: muz.com@ukr.net
Цена билета: 50 грн
Сеансы 12:00

Купить билет >>

Океанаріум 'NEMO'

Дата: 09.11.2020 - 30.11.2020
Категория: развлекательная программа

Ласкаво просимо в найдивовижніший і самий загадковий світ: в світ морських казок і пригод! Океанаріум «Немо» вітає вас, дорогі друзі!!! Морські безкраї простори, синя водна гладь за своєю красою не зрівняються ні з чим. Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте наш океанаріум «Немо» і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети в великому і яскравому океанаріумі «Немо» Красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

НЕМО Харьков, Сумская ул, 35, Сад имени Т. Г. Шевченко
Телефон: (057) 700-94-09 (касса), (050) 512-64-65 (отдел PR/маркетинга), (057) 700-94-03 (дайвинг с дельфинами), тел./факc (057) 700-94-01 (администрация), (057) 700-94-00 (справочная)
E-mail: delfinariy-kharkov@ukr.net
Цена билета: 100 грн
Сеансы 10:00 - 18:00

Купить билет >>

Виставка 'Планета динозаврів'

Дата: 30.10.2020 - 21.12.2020
Категория: выставка

Экспозицию, на которой представлено 22 интерактивных динозавра уже увидели в Южной Америке, Нидерландах, Италии, Греции,Грузии, Сингапуре, Польше, Саудовской Аравии, Латвии, на Кипре и в других странах более 10 миллионов зрителей. Все экспонаты выполнены в реальном размере и с соответствующими своему виду окраской и поведением — динозавры не только поражают своим ростом, но и рычат и двигаются, чем создают для посетителей эффект максимального погружения в мир, существовавший более 180 миллионов лет назад. На экспозиции можно увидеть злостных хищников и мирных травоядных динозавров, узнать интересные факты о жизни этих существ, и даже покататься верхом на легендарном Тирексе — известном королевском тираннозавре, который является самым популярным персонажем в массовой культуре. Самые молодые гости экспозиции смогут принять участие в раскопках и увидеть, как выглядит скелет настоящего динозавра, или весело провести время в зоне с тематическими раскрасками и крутыми фотозонами. После просмотра экспозиции, все посетители выставки могут приобрести фирменные тематические сувениры на память о ее посещении.

МЕХАНИКА, арт-завод, Иная Земля Харьков, Плехановская ул, 126А (ст. м. з-д им. Малышева)
Телефон: (050) 511-02-10
Сеансы 10:00 до 20:00

Купить билет >>

Театр "Может Быть". 'Империя Ангелов'

Дата: 19.12.2020
Категория: спектакль
Производство: Театр "Может быть"
Продолжительность: 2,5 часа
В ролях: А.Жиляков, Р. Жиров, М. Козюлина, А. Шпилевой

Трагикомический полёт в 2х действиях
Главный герой попадает на небеса, где вынужден работать ангелом-хранителем. В его ведении — две разноплановые человеческие души: одна из них – французский писатель, с непредсказуемым характером и тонкой, ранимой психикой, другая — российская переводчица, которую главный герой знал ещё на земле. Шаг за шагом, персонажи преодолевают сложные ситуации и добиваются поставленных целей. Но каждого из них, впереди ждут главные испытания, справиться с которыми сложнейшая задача даже для ангелов…

ТКЦ (малый зал ХАТОБ) Харьков, Сумская ул, 25
Телефон: (057) 700-03-06, (057) 700-03-11, (057) 700 02 81
E-mail: OOMTKC@I.UA
Цена билета: от 160 грн
Сеансы 19:00

Купить билет

Театр "SaXaLin UA". "ЖеЗеЛе'

Дата: 21.12.2020
Категория: спектакль
Жанр: комедия
Продолжительность: 02:40

Історії, які точно відбувалися з вами або вашими близькими, неймовірні, смішні, іронічні, зворушливі і справжні. Все це було в текстах Василя Шукшина і все це ви можете самі побачити в новій комедії ЖеЗеЛе театру Сахалін Юа. Єдиний недержавний театр, який може дозволити собі 17 акторів на сцені одночасно! Живі герої і жива драйвова музика групи Ельза не залишать вас байдужими! Стрибайте в наш поїзд і насолоджуйтеся подорожжю!

ТКЦ (малый зал ХАТОБ) Харьков, Сумская ул, 25
Телефон: (057) 700-03-06, (057) 700-03-11, (057) 700 02 81
E-mail: OOMTKC@I.UA
Цена билета: 240 грн.
Сеансы 19:00

Купить билет

Театр Ляльок 'Лускунчик'

Дата: 04.04.2021
Категория: спектакль, для детей
Продолжительность: 02:00

В різдвяну ніч обов'язково відбуваються чудеса! Якщо тільки у тебе добра душа і багата уява, ти обов'язково знайдеш дорогу в дивовижну країну. Блискучі цукатні гаї і блискучі марципанові замки, прекрасні принци і чарівні принцеси, весела компанія ожилих ляльок і грізне воїнство Мишачого короля ... всі ці дивини існують тільки тут, в цьому загадковому і незбагненному світі чарівної казки.Балет «Щелкунчик» - это сказка о мечте, надежде и доброте. Здесь открыт простор для феерического, сказочного зрелища.

Театр кукол Харьков, Конституции пл, 24
Телефон: (057) 731-12-24 (автоответчик (круглосуточно))
E-mail: academik@puppet.kharkov.ua
Цена билета: 70 грн
Сеансы 11:00

Купить билет

Вистава 'Дюймовочка'

Дата: 06.11.2021
Категория: спектакль, для детей
Жанр: сказка
Продолжительность: 1 час 15 минут
Автор: Ганс Христіан Андерсен
Режиссер: Анатолій Подорожко

Музична казка в 2-х діях Казка про маленьку дівчинку Дюймовочку, яка народилася з квітки, яка знайшла своє щастя бо була дуже доброю і вміла мріяти. Вона потрапляє в нору хитрою Миші. Спокусившись на багатства сліпого Крота, Миша збирається видати за нього заміж свою випадкову гостю. Добра Ластівка приходить Дюймовочку на допомогу і забирає її з собою в країну Ельфів.

Для детей и юношества Харьков, Полтавский Шлях ул, 18
Телефон: (057) 712-02-65
Цена билета: від 80 грн.
Сеансы 11:00

Купить билет

Эпик-шоу. Кинорганум

Дата: 21.11.2020
Категория: концерт

Епік-шоу «КІНОРГАНУМ» – оркестр та орган у світовому кінематографі. Вперше в Україні концерт, у якому зібрані всі кращі хіти для оркестру, органу та фортепіано, пройшов з аншлагом 13 грудня 2019 року. Епік-шоу «КІНОРГАНУМ» – це концерт для прихильників інструментальної музики в стилі «епік». Суміш класичного звучання та електронних гармоній, фортепіано та короля інструментів – органу, створять незабутню атмосферу повного занурення у музично-сюжетне полотно. В шоу буде використаний відео-ряд, що доповнить відчуття повного занурення. Епік-шоу «КІНОРГАНУМ» – чудова можливість вперше познайомитися з органною музикою, або ж відкрити нові грані звучання цього вічного інструменту.

ДК Милиции 61002, г.Харьков, Совнаркомовская ул., 13
Телефон: (057)705-93-07, 705-94-49, 706-3084
Цена билета: від 130 грн
Сеансы 18:30

Купить билет

'Вождь червоношкірих'

Дата: 03.10.2020 - 03.12.2020
Категория: спектакль, музыкальная сказка, для детей
Продолжительность: 01:40
Автор: О.Генри
Режиссер: Алексей Серегин

И. Гайденко ВОЖДЬ КРАСНОКОЖИХ музыкальный спектакль для детей.

Действие происходит в одном из городов в американском штате Алабама. Двое мошенников, похищают ребенка с целью выкупа. Но сорванец и выдумщик Джонни устраивает своим грабителям такую «сладкую» и «весёлую» жизнь, что они не знают, как от него избавиться. А отец не только отказывается платить выкуп, но предлагает «двум злодеям» самим заплатить ему за то, что он возьмет сына обратно.

Театр Музыкальной Комедии Харьков, Благовещенская ул, 32
Телефон: (057) 712-40-50
E-mail: muz.com@ukr.net
Цена билета: 50 грн
Сеансы 11:00

Купить билет

Вистава 'Примадонни'

Дата: 04.11.1902 - 04.11.2021
Категория: спектакль
Жанр: комедия
Продолжительность: 03:20
Автор: КЕН ЛЮДВІГ
Режиссер: Олександр Аркадін-Школьнік

П’єси сучасного американського драматурга Кена Людвіга далеко пересягнули кордони США. Сьогодні вони йдуть на багатьох сценах світу. З приходом на підмостки його комедій театр зберіг не лише суто розважальну функцію, але й здатність «провокувати» глядачів, спонукати їх до щирості почуттів і серйозних роздумів. Та все ж таки здоровий сміх у театральній залі для автора п’єси – понад усе. Це сучасна гостросюжетна комедія, головними персонажами якої є два молоді дотепники, Джек і Лео, яким надто бракує… грошей. Їхні намагання підвищити свій «бюджет» за рахунок власних акторських здібностей виявляються марними. Та саме життя підкидає зухвалим героям сюжет для невеличкої вистави, в якій вони жваво розігрують ролі юних перелесниць – претенденток на спадок нібито їхньої родички, мільйонерки. У розпалі цієї гри до кожного із шукачів карколомних пригод несподівано приходить справжнє кохання. Справа полягає лише в тому, як в ньому освідчитися в жіночих сукнях…

им. Т. Г. Шевченко Харьков, Сумская ул, 9
Телефон: (057) 705-13-67 (администрация), (057) 705-13-66 (касса)
E-mail: info@theatre-shevchenko.com.ua
Цена билета: від 100 грн.
Сеансы 18:00

Купить билет

Театр Мадригал. 'Принцеса підводного світу'

Дата: 20.06.2021
Категория: спектакль, для детей
Жанр: сказка
Продолжительность: 01:00

Феєричний мюзикл для сімейного перегляду "Принцеса підводного світу" подарує незабутні хвилини радості своїм глядачам. Чарівна казка відкриє нам таємничий підводний світ, а також розповість про доньку могутнього царя Тритона, яка закохується в прекрасного принца, одного разу врятованого нею під час шторму. Ось тільки заради земної любові принцесі доведеться покинути свій будинок, вступити в угоду зі злою чаклункою і пройти чимало випробувань. Чи здатні справжні почуття подолати подібні труднощі? Звичайно! Тим більше що поруч завжди вірні, добрі і трохи "позитюкнуті" друзі!

Муниципальный культурный центр Харьков, Плехановская ул, 77 (ДК "Металлист")
Телефон: (057) 737-21-04, (057) 737-21-06, (068) 993-91-96
E-mail: kzk_xmkc@ukr.net
Цена билета: від 80 грн
Сеансы 11:00

Виставка живопису і графіки Олександра Шила 'Summa ontologia'

Дата: 19.11.2020 - 13.12.2020
Категория: выставка

Виставка живопису і графіки Олександра Шила «Summa ontologia» представляє твори основних жанрів, в яких працює художник – портрет, пейзаж, натюрморт. Але ці ж жанри складають основу образотворчого мистецтва, в них вирішуються базові художні завдання, пов`язані з кольором, світлом, тоном, ритмом, – всім тим, що становить сутність образотворчої пластики. У своїх роботах художник досліджує ці явища, розмірковує над їх природою, демонструє своє їх розуміння.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы 19 листопада о 16:00 запрошуємо представників ЗМІ (прохання повідомити зворотним листом, якщо плануєте прийти до музею у цей час) Експозиція буде відкрита для відвідувачів з 19 листопада (16:30) у Виставковій залі ХХМ. З понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:40

Дельфінарій "NEMO". Шоу 'Єдина планета'

Дата: 01.11.2020 - 24.12.2020
Категория: представление
Продолжительность: 00:50

Денні вистави - незабутнє знайомство з дивовижними дельфінами Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими. Шоу за участю грайливих і веселих морських артистів дозволить дорослому на момент відчути себе дитиною, а дітям від душі повеселитися, плескаючи в долоні і роззявляючи роти від подиву. Спостерігаючи за тим, як точно дельфіни виконують трюки, дуже високо стрибають, танцюють і співають, мимоволі скрикуєш від захвату, затримуєш подих в очікуванні наступного руху і захоплено аплодуєш.

НЕМО Харьков, Сумская ул, 35, Сад имени Т. Г. Шевченко
Телефон: (057) 700-94-09 (касса), (050) 512-64-65 (отдел PR/маркетинга), (057) 700-94-03 (дайвинг с дельфинами), тел./факc (057) 700-94-01 (администрация), (057) 700-94-00 (справочная)
E-mail: delfinariy-kharkov@ukr.net
Цена билета: 250 грн
Сеансы 12:00,15:00,18:00

Виставка 'Західноєвропейське мистецтво XV - ХІХ століть'

Дата: 19.07.2020 - 31.12.2020
Категория: выставка

Експозиція складається з унікальних творів із колекції ХХМ, що дозволяють прослідкувати розвиток живопису у різних художніх школах країн Західної Європи протягом чотирьох століть. Італійське мистецтво представлено роботами майстрів XVI - XVIII ст., серед них Тімотео Вітті, Лодовіко Мацоліно, Бартоломео Манфреді, Гвідо Рені, Франческо Фуріні, П’єтро да Картона, Андреа Саккі та інші.

Исторческий музей Харьков, Университетская ул, 5
Телефон: (057) 731-35-68, (057) 731-36-94, факс (057) 731-20-94
Сеансы 10:00-17:40, крім Пн

ТРЦ «Французский бульвар» ждет Вас!

Дата: 01.05.2018 - 01.01.2021
Категория: для детей, развлекательная программа
Жанр: семейный

Уважаемые гости!
Сегодня ТРЦ «Французский бульвар» по-настоящему красивый торгово-развлекательный центр с особой атмосферой шопинга и концептуальным дизайном. Мы быстро развиваемся, учитывая потребности всех наших гостей. Мы уделяем большое внимание сервису и обслуживанию, мы стремимся быть лучше каждый день.
Именно поэтому, для повышения Вашего комфорта, от ближайшей станции метро Защитников Украины (бывшая Площадь Восстания) беспрерывно курсирует самый быстрый бесплатный автобус, который домчит Вас к ТРЦ и обратно.
Долой расписание!

Едем без ожидания!
Внимание! Все остальные маршруты прекратили свою работу!

Неповторимый романтический дизайн и наличие сразу нескольких новых для Харькова торговых и развлекательных форматов превращают «Французский бульвар» в центр социальной жизни города.

Эмоциональная архитектура, оптимальная торговая составляющая, новизна и привлекательность торгово-развлекательных форматов сделали ТРЦ «Французский бульвар» объектом городского значения и любимым местом покупок, досуга и развлечения для горожан.

Каждый житель Харькова, который желает перенестись в столицу моды и красоты – Париж, может это сделать, не тратя времени на перелеты, а просто посетив «Французский бульвар». Сегодня молодожены приезжают сюда, чтобы сфотографироваться на фоне уменьшенной копии Эйфелевой башни.

Французский бульвар - торговый центр нового поколения, символ красоты и моды, место романтического шопинга, развлечений, встреч и свиданий.

Французский бульвар, Шато Ледо Харьков, Академика Павлова ул, 44 Б
Телефон: +38 (057) 760-26-01 +38 (093) 193-98-49, (093) 193-98-24(Шато Ледо)
E-mail: shatoledo2005@gmail.com

Учні І.Ю. Рєпіна:графіка кінець ХІХ – початок ХХ ст.

Дата: 08.09.2020 - 15.01.2021
Категория: выставка

На виставці, що вперше представляє такий склад авторів, представлено роботи десяти учнів Рєпіна, виконані в різних техніках. Це акварель, гуаш, офорт, кольорова ліногравюра, рисунок. Деякі роботи представлено також вперше. Майстерня Іллі Рєпіна, про яку згадують багато його учнів, була завжди переповнена, одночасно там навчалося більше 60 осіб, багато з них вчилися роками. Майже всі його учні, що залишили спогади про період навчання у Рєпіна, відзначають, що якоїсь особливої системи викладання у нього не було, він ніколи не правив роботу учня. Просто, коли виникали певні труднощі, сідав поруч і теж писав натуру або постановку, яку ставили в майстерні. Ілля Рєпін став педагогом для багатьох видатних художників. Відомо, що 13-річним підлітком у майстра став учитися малюванню В.Сєров. У такому ж віці прийшов у майстерню і відомий згодом художник І.Бродський. Найвідомішими майстрами і помічниками Рєпіна по заняттях в майстерні були: Б.Кустодієв, П.Малявін, Д.Кардовский, яким Рєпін у свою відсутність довіряв проводити заняття. Їх роботи представлені в експозиції музею і на виставці. Уроки у Рєпіна брав М.Врубель, через його майстерню пройшли такі відомі і талановиті майстри як І.Білібін, К.Сомов, І.Горюшкін-Сорокопудов. Майстерню Рєпіна також відвідували жінки, вступати яким до академії було дозволено з 1891 року. В експозиції представлено роботи блискучої майстрині ліногравюри Г.Остроумової-Лебедєвої. Педагогічний талант Рєпіна виявився в тому, що кожен з них став яскравою творчою особистістю, не наслідуючи і не повторюючи вчителя. До експозиції також увійшли роботи харківських учнів Рєпіна. Після закінчення Академії мистецтв вони приїхали до Харкова для викладання у відкритому в 1912 році Художньому училищі. На виставці представлені цікаві ранні роботи С.Прохорова і пейзаж «Святогорськ» А.Кокеля, який в парі з Прохоровим багато років пропрацював у нашому художньому училищі, потім технікумі, згодом в Художньому інституті. Реалістичні основи творчості, які і по сьогоднішній день відзначають харківську художню школу, до сих пір зберігаються в Харківській академії дизайну і мистецтв.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн–Нд з 10:00 до 17:40 Вт — вихідний

Григорій Сковорода: Мандрівка за щастям

Дата: 01.02.2020 - 31.01.2021
Категория: выставка

В українській літературі ХVІІІ століття людина представлялась мандрівником-«перегрином» (пілігримом), а її життя — повсякчасною екзистенційною мандрівкою. Український філософ Григорій Сковорода останні 25 років свого життя мандрував Слобожанщиною, у ці ж роки написав свої основні філософські твори.

Наслідуючи мандрівного філософа, виставка пропонує відвідувачам пройти свій шлях у пошуках щастя. Мандруючи музейною виставкою, від «Саду філософів» до «Саду божественних пісень», наші відвідувачі зможуть побачити високоякісні копії рукописів Григорія Сковороди (оригінали зберігаються у Відділі рукописів Національного інституту літератури ім. Шевченка у Києві), розписи харківської художниці Катерини Ткаченко, а також поміркувати про щастя, успіх, спорідненість, смисл навчання тощо.

Литературный музей Харьков, Багалия ул, 6
Телефон: (057) 706-25-79
Цена билета: Вхідний квиток для дорослих коштує 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень. Замовлення освітньої програми – 100 гривень з групи. Можливі індивідуальні і групові відвідування (групи до 15 осіб). У вихідний день та вечірній час екскурсії та заняття доступні за попереднім замовленням
Сеансы Відвідати музей можна з понеділка по п'ятницю від 10.00 до 18.00. Субота з 11.00 до 19.00

Контактная экспозиция экзотических животных "Трогательный зоопарк"

Дата: 01.01.2019 - 01.03.2021
Категория: зоо-шоу, для детей, развлекательная программа
Жанр: семейный

Куда сходить в Харькове, куда сходить с семьей? Приходите в "Трогательный зоопарк" 100% доброты!

В торговом центре Sun Mall на 3 этаже проходит контактная экспозиция экзотических животных "Трогательный зоопарк".

В зоопарке можно фотографироваться, гладить, трогать, кормить животных.

Трогательный зоопарк в Харькове работает более 10 лет. Мы организовали более 700 праздников. В нашем трогательном зоопарке в Харькове представлено боле 50 видов животных. Предоставляем аренду таких животных как: обезьяны, еноты, попугаи, черепахи, свинки, пауки, хамелионы, крокодилы, кролики, поросята, мадагаскарские тараканы, змеи и многие другие.

В холодную погоду так не хватает нежности и тепла.....
Но мы поможем решить эту проблему! Мы можем дать вам заряд позитива и адреналина! Наши обезьянки подержат вас за ручки, а еноты могут уснуть прямо у вас на коленях. Не пропустите этот праздник милоты и доброты! Наших животных можно гладить, кормить и фоткать. Мы удивим не только ребенка, но и заставим улыбаться каждого взрослого.

Животные и рептилии:

- цирковые обезьянки,  

- самые большие попугаи мире-ара

- говорящий венесуэльский попугай Амазон

- хамелеоны

- черепахи разных пород

- пушистые кролики

- морские свинки

- африканские ёжики

- хорьки

- шиншиллы

- крокодил

- игривые еноты

- змеи

- пауки

- и многие другие животные

Проводятся экскурсии каждому посетителю.

Фото видео съемка животных бесплатно. Если хотите сфотографироваться на руках с животным - 50 гр.

Контактные номера:

+38093 967 2297, +38099 611 1414, +38099 502 2370, +38066 154 6720

Наш сайт: http://rentanimals.at.ua

Instagram: Trogatelnyiy_zoopark_kharkiv

Трогательный зоопарк Харьков, пр.Гагарина, 181, ТЦ Sun Mall 3 этаж
Телефон: 093 967 2297, 099 611 1414
Цена билета:

Пн-Пт: Взрослый - 60, Детский - 50. Сб-Вс: Взрослый - 80, Детский - 70

Фото видео съемка животных бесплатно. Если хотите сфотографироваться на руках с животным - 50 гр.

Сеансы с 10.00 до 21.00 без выходных

Фарфор XVIII - поч. XX ст. Німеччини, Австрії, Франції, Росії, Англії, Данії

Дата: 31.07.2020 - 31.03.2021
Категория: выставка

Фарфор із колекції Харківського художнього музею Експонуються більше 500 скульптур та декоративних виробів, що створені на фарфорових виробництвах Німеччини, Австрії, Франції, Італії, Англії, Данії і Російської імперії у ХVІІІ – на поч. ХХ століття. В музеї зберігається унікальне зібрання фарфору, одне із кращих в Україні, історія формування якого почалось в ХІХ ст. та пов’язана з колекціями Музею красних мистецтв і старожитностей Імператорського Харківського університету і Міського художньо-промисловим музею. Подальше значне поповнення зібрання фарфору було в ІІ половині ХХ ст. завдяки переданим колекціям М.З. Фрадкіна і К.М. Шпектор. В експозиції показані найбільш значні твори фарфору з музейної колекції. Цей вид декоративного мистецтва називають «коментатором» свого часу, що тонко сприймає і відкликається на усі мистецькі, культурні та політичні зміни. Такі здібності фарфору постають в різноманітті тем і стилістичних напрямків. Експонуються твори, що вирішені у різних стилях. Можливості цього матеріалу дозволяють втілити в пластичних рішеннях примхливу грацію рококо, строгу красу класицизму, розкіш пізнього академізму, нещадну соціальність реалізму, витончену природу символізму і модерну.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Українське та російське мистецтво XVI - поч. ХХ ст.

Дата: 03.07.2020 - 31.03.2021
Категория: выставка

Художня колекція Харкова починає свій літопис з 1805 року, коли був заснований Імператорський Харківський університет. Ініціатор його заснування, український просвітитель, громадський діяч Василь Каразін для малювальних класів вищого навчального закладу особисто придбав у Петербурзі зібрання графіки західноєвропейських художників, що поклала початок колекції художніх творів у Харкові.Фонд харківської колекції, що формувався в продовж півтора століття, був різним за складом: фонди університетського Музею витончених мистецтв та старожитностей (1835) та Харківського міського художньо-промислового музею (1886). Регіональний і загальнодержавний смак колекціонерства зображав загальноприйняті колекційні тенденції - спочатку західноєвропейське, потім вітчизняне мистецтво, східні раритети, ікона.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 31.05.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Українське та російське мистецтво XVI - поч. ХХ ст.

Дата: 03.07.2020 - 31.05.2021
Категория: выставка

Художня колекція Харкова починає свій літопис з 1805 року, коли був заснований Імператорський Харківський університет. Ініціатор його заснування, український просвітитель, громадський діяч Василь Каразін для малювальних класів вищого навчального закладу особисто придбав у Петербурзі зібрання графіки західноєвропейських художників, що поклала початок колекції художніх творів у Харкові.Фонд харківської колекції, що формувався в продовж півтора століття, був різним за складом: фонди університетського Музею витончених мистецтв та старожитностей (1835) та Харківського міського художньо-промислового музею (1886). Регіональний і загальнодержавний смак колекціонерства зображав загальноприйняті колекційні тенденції - спочатку західноєвропейське, потім вітчизняне мистецтво, східні раритети, ікона.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 31.07.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Фарфор XVIII - поч. XX ст. Німеччини, Австрії, Франції, Росії, Англії, Данії

Дата: 31.07.2020 - 31.07.2021
Категория: выставка

Фарфор із колекції Харківського художнього музею Експонуються більше 500 скульптур та декоративних виробів, що створені на фарфорових виробництвах Німеччини, Австрії, Франції, Італії, Англії, Данії і Російської імперії у ХVІІІ – на поч. ХХ століття. В музеї зберігається унікальне зібрання фарфору, одне із кращих в Україні, історія формування якого почалось в ХІХ ст. та пов’язана з колекціями Музею красних мистецтв і старожитностей Імператорського Харківського університету і Міського художньо-промисловим музею. Подальше значне поповнення зібрання фарфору було в ІІ половині ХХ ст. завдяки переданим колекціям М.З. Фрадкіна і К.М. Шпектор. В експозиції показані найбільш значні твори фарфору з музейної колекції. Цей вид декоративного мистецтва називають «коментатором» свого часу, що тонко сприймає і відкликається на усі мистецькі, культурні та політичні зміни. Такі здібності фарфору постають в різноманітті тем і стилістичних напрямків. Експонуються твори, що вирішені у різних стилях. Можливості цього матеріалу дозволяють втілити в пластичних рішеннях примхливу грацію рококо, строгу красу класицизму, розкіш пізнього академізму, нещадну соціальність реалізму, витончену природу символізму і модерну.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Українське та російське мистецтво XVI - поч. ХХ ст.

Дата: 03.07.2020 - 31.07.2021
Категория: выставка

Художня колекція Харкова починає свій літопис з 1805 року, коли був заснований Імператорський Харківський університет. Ініціатор його заснування, український просвітитель, громадський діяч Василь Каразін для малювальних класів вищого навчального закладу особисто придбав у Петербурзі зібрання графіки західноєвропейських художників, що поклала початок колекції художніх творів у Харкові.Фонд харківської колекції, що формувався в продовж півтора століття, був різним за складом: фонди університетського Музею витончених мистецтв та старожитностей (1835) та Харківського міського художньо-промислового музею (1886). Регіональний і загальнодержавний смак колекціонерства зображав загальноприйняті колекційні тенденції - спочатку західноєвропейське, потім вітчизняне мистецтво, східні раритети, ікона.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Фарфор XVIII - поч. XX ст. Німеччини, Австрії, Франції, Росії, Англії, Данії

Дата: 31.07.2020 - 31.08.2021
Категория: выставка

Фарфор із колекції Харківського художнього музею Експонуються більше 500 скульптур та декоративних виробів, що створені на фарфорових виробництвах Німеччини, Австрії, Франції, Італії, Англії, Данії і Російської імперії у ХVІІІ – на поч. ХХ століття. В музеї зберігається унікальне зібрання фарфору, одне із кращих в Україні, історія формування якого почалось в ХІХ ст. та пов’язана з колекціями Музею красних мистецтв і старожитностей Імператорського Харківського університету і Міського художньо-промисловим музею. Подальше значне поповнення зібрання фарфору було в ІІ половині ХХ ст. завдяки переданим колекціям М.З. Фрадкіна і К.М. Шпектор. В експозиції показані найбільш значні твори фарфору з музейної колекції. Цей вид декоративного мистецтва називають «коментатором» свого часу, що тонко сприймає і відкликається на усі мистецькі, культурні та політичні зміни. Такі здібності фарфору постають в різноманітті тем і стилістичних напрямків. Експонуються твори, що вирішені у різних стилях. Можливості цього матеріалу дозволяють втілити в пластичних рішеннях примхливу грацію рококо, строгу красу класицизму, розкіш пізнього академізму, нещадну соціальність реалізму, витончену природу символізму і модерну.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Українське та російське мистецтво XVI - поч. ХХ ст.

Дата: 01.08.2020 - 31.08.2021
Категория: выставка

Художня колекція Харкова починає свій літопис з 1805 року, коли був заснований Імператорський Харківський університет. Ініціатор його заснування, український просвітитель, громадський діяч Василь Каразін для малювальних класів вищого навчального закладу особисто придбав у Петербурзі зібрання графіки західноєвропейських художників, що поклала початок колекції художніх творів у Харкові.Фонд харківської колекції, що формувався в продовж півтора століття, був різним за складом: фонди університетського Музею витончених мистецтв та старожитностей (1835) та Харківського міського художньо-промислового музею (1886). Регіональний і загальнодержавний смак колекціонерства зображав загальноприйняті колекційні тенденції - спочатку західноєвропейське, потім вітчизняне мистецтво, східні раритети, ікона.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 31.08.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Ледовый каток "Шато Ледо", роллердром

Дата: 07.10.2019 - 30.09.2021
Категория: спорт, для детей
Жанр: семейный

«Шато ледо» – это уникальный комплекс, который собрал под своей крышей разнобразные виды развлечений. Активный отдых, кафе с романтическим интерьером, детская зона, банкетные залы.

Французский бульвар, Шато Ледо Харьков, Академика Павлова ул, 44 Б
Телефон: +38 (057) 760-26-01 +38 (093) 193-98-49, (093) 193-98-24(Шато Ледо)
E-mail: shatoledo2005@gmail.com
Цена билета: від 120 грн
Сеансы 10:00 - 23:00

Українське та російське мистецтво XVI - поч. ХХ ст.

Дата: 01.08.2020 - 30.09.2021
Категория: выставка

Художня колекція Харкова починає свій літопис з 1805 року, коли був заснований Імператорський Харківський університет. Ініціатор його заснування, український просвітитель, громадський діяч Василь Каразін для малювальних класів вищого навчального закладу особисто придбав у Петербурзі зібрання графіки західноєвропейських художників, що поклала початок колекції художніх творів у Харкові.Фонд харківської колекції, що формувався в продовж півтора століття, був різним за складом: фонди університетського Музею витончених мистецтв та старожитностей (1835) та Харківського міського художньо-промислового музею (1886). Регіональний і загальнодержавний смак колекціонерства зображав загальноприйняті колекційні тенденції - спочатку західноєвропейське, потім вітчизняне мистецтво, східні раритети, ікона.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Фарфор XVIII - поч. XX ст. Німеччини, Австрії, Франції, Росії, Англії, Данії

Дата: 30.09.2020 - 30.09.2021
Категория: выставка

Фарфор із колекції Харківського художнього музею Експонуються більше 500 скульптур та декоративних виробів, що створені на фарфорових виробництвах Німеччини, Австрії, Франції, Італії, Англії, Данії і Російської імперії у ХVІІІ – на поч. ХХ століття. В музеї зберігається унікальне зібрання фарфору, одне із кращих в Україні, історія формування якого почалось в ХІХ ст. та пов’язана з колекціями Музею красних мистецтв і старожитностей Імператорського Харківського університету і Міського художньо-промисловим музею. Подальше значне поповнення зібрання фарфору було в ІІ половині ХХ ст. завдяки переданим колекціям М.З. Фрадкіна і К.М. Шпектор. В експозиції показані найбільш значні твори фарфору з музейної колекції. Цей вид декоративного мистецтва називають «коментатором» свого часу, що тонко сприймає і відкликається на усі мистецькі, культурні та політичні зміни. Такі здібності фарфору постають в різноманітті тем і стилістичних напрямків. Експонуються твори, що вирішені у різних стилях. Можливості цього матеріалу дозволяють втілити в пластичних рішеннях примхливу грацію рококо, строгу красу класицизму, розкіш пізнього академізму, нещадну соціальність реалізму, витончену природу символізму і модерну.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 30.09.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 30.11.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Фарфор XVIII - поч. XX ст. Німеччини, Австрії, Франції, Росії, Англії, Данії

Дата: 30.09.2020 - 30.11.2021
Категория: выставка

Фарфор із колекції Харківського художнього музею Експонуються більше 500 скульптур та декоративних виробів, що створені на фарфорових виробництвах Німеччини, Австрії, Франції, Італії, Англії, Данії і Російської імперії у ХVІІІ – на поч. ХХ століття. В музеї зберігається унікальне зібрання фарфору, одне із кращих в Україні, історія формування якого почалось в ХІХ ст. та пов’язана з колекціями Музею красних мистецтв і старожитностей Імператорського Харківського університету і Міського художньо-промисловим музею. Подальше значне поповнення зібрання фарфору було в ІІ половині ХХ ст. завдяки переданим колекціям М.З. Фрадкіна і К.М. Шпектор. В експозиції показані найбільш значні твори фарфору з музейної колекції. Цей вид декоративного мистецтва називають «коментатором» свого часу, що тонко сприймає і відкликається на усі мистецькі, культурні та політичні зміни. Такі здібності фарфору постають в різноманітті тем і стилістичних напрямків. Експонуються твори, що вирішені у різних стилях. Можливості цього матеріалу дозволяють втілити в пластичних рішеннях примхливу грацію рококо, строгу красу класицизму, розкіш пізнього академізму, нещадну соціальність реалізму, витончену природу символізму і модерну.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Пн, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд - 10:00 - 17:40 Вт - вихідний

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 30.11.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.01.2018 - 31.01.2022
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Григорій Сковорода: Мандрівка за щастям

Дата: 01.02.2020 - 30.06.2022
Категория: выставка

В українській літературі ХVІІІ століття людина представлялась мандрівником-«перегрином» (пілігримом), а її життя — повсякчасною екзистенційною мандрівкою. Український філософ Григорій Сковорода останні 25 років свого життя мандрував Слобожанщиною, у ці ж роки написав свої основні філософські твори.

Наслідуючи мандрівного філософа, виставка пропонує відвідувачам пройти свій шлях у пошуках щастя. Мандруючи музейною виставкою, від «Саду філософів» до «Саду божественних пісень», наші відвідувачі зможуть побачити високоякісні копії рукописів Григорія Сковороди (оригінали зберігаються у Відділі рукописів Національного інституту літератури ім. Шевченка у Києві), розписи харківської художниці Катерини Ткаченко, а також поміркувати про щастя, успіх, спорідненість, смисл навчання тощо.

Литературный музей Харьков, Багалия ул, 6
Телефон: (057) 706-25-79
Цена билета: Вхідний квиток для дорослих коштує 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень. Замовлення освітньої програми – 100 гривень з групи. Можливі індивідуальні і групові відвідування (групи до 15 осіб). У вихідний день та вечірній час екскурсії та заняття доступні за попереднім замовленням
Сеансы Відвідати музей можна з понеділка по п'ятницю від 10.00 до 18.00. Субота з 11.00 до 19.00