Назад
Українською English

Куда пойти


Виды программ



Вистава 'Витівки Хануми'

Дата: 29.12.2020
Категория: спектакль, оперетта
Автор: Г. Канчели

Бенефис-спектакль ведущей солистки театра Людмилы Волобуевой 

Музична комедія «Витівки Хануми» написана за мотивами п'єси «Ханума» грузинського драматурга, режисера і актора Авксентія Цагарелі. Він написав її в 1882 році для бенефісу своєї дружини – грузинської актриси Нато Габунія. Саме вона запросила на прем'єру ансамбль народних інструментів, під акомпанемент якого Нато блискуче виконувала грузинський танець «лекурі».

За свою більш ніж 130-річну історію п'єса блискуче витримала багато постановок і послужила джерелом натхнення для створення опери «Кето і Котє», написаній 1919 році, композитором Віктором Долідзе, а в 1948 році її екранізували, причому музику написав Арчіл Кереселідзе.

Але справжнім хітом «Ханума» стала в 1972 році, коли свою версію російського тексту написали відомі комедіографи Борис Рацер і Володимир Константинов, а музику Гія Канчелі. Ця версія музичної комедії стала бестселером у постановці Георгія Товстоногова, а в 1978 році спектакль записали для телебачення.

Саме музика Гії Канчелі найбільш тонко передає атмосферу Тифлісу ХІХ століття. Тому в нашій виставі звучить його музика. Особливий східний колорит вистави надає звучання живого симфонічного оркестру під керівництвом заслуженого діяча України Ярослава Сорочука. У чому настрій вистави підтримує грузинське багатоголосся. Артисти хору  серйозно попрацювали над виконанням грузинських хорових пісень під керівництвом головного хормейстера Ірини Кузнєцової.

Високий професіоналізм і блискуче технічне майстерність продемонструють артисти балету, виконуючи, граціозні і запальні, кавказькі народні танці. Спеціально для цієї постановки запросили керівника грузинського танцювального ансамблю «Georgia» Малхаза Джалагонію. Він придумав для жителів грузинсько-вірменської громади колоритні жести, пластику, а так само поставив темпераментні танці – «Картулі», «Лезгинка», «Багдадурі».

Іскрометна комедія про кращу на Кавказі сваху отримала нове звучання в постановці директора, головного режисера театру Ігоря Коваля, який встиг завоювати визнання своїми постановками – музичної казки «Обережно! Чарівний ліс» і оперети «Прекрасна Галатея».

У виставі зайнятий зоряний ансамбль артистів театру, здатних створити на сцені смішні, веселі і незабутні образи.

«Цариця» вистави – це, звичайно, Ханума - дотепна, життєрадісна, емоційна і чарівна. Вона гаряча як південне сонце, вона п'янить як молоде вино, а її жарти гостріше перцю чилі. В її арсеналі – хитрість, іронія, переодягання, крадіжка нареченої, відвідування чоловічій лазні, скандали і навіть бійка.

Особливий колорит вистави надають вишукані барвисті костюми. Вони допомагають вживатися артистам в образи. Кожен костюм – маленький шедевр. Спеціально для цієї постановки запросили художника по костюмах Аліну Горбунову. Вона стилізувала барвисті національні костюми вірмен і грузинів у відповідності з модою тих років.

Художник Тарас Шигимага придумав мальовнича художнє оформлення старовинного району Тифлісу – Авлабара, де тече річка Кура і шумить східний базар, а поруч відомі сірчані лазні князів Орбеліані. Тут живуть по сусідству багаті і бідні князі, заповзятливі купці, хитрі торговці і життєрадісні кінто. Саме тут дві свахи хочуть одружити князя Вано Пантиашвили. Невже починаюча сваха Кабато вирішила забрати клієнта у знаної свахи Хануми? Яка з свах переможе? Хто посватає саму Хануму? Ви дізнаєтеся на виставі «Витівки Хануми» у Харківському академічному театрі музичної комедії.

Театр Музыкальной Комедии Харьков, Благовещенская ул, 32
Телефон: (057) 712-40-50
E-mail: muz.com@ukr.net
Цена билета: от 100 грн
Сеансы 18:30

Купить билет >>

Театр "Может Быть". 'Империя Ангелов'

Дата: 19.12.2020
Категория: спектакль
Производство: Театр "Может быть"
Продолжительность: 2,5 часа
В ролях: А.Жиляков, Р. Жиров, М. Козюлина, А. Шпилевой

Трагикомический полёт в 2х действиях
Главный герой попадает на небеса, где вынужден работать ангелом-хранителем. В его ведении — две разноплановые человеческие души: одна из них – французский писатель, с непредсказуемым характером и тонкой, ранимой психикой, другая — российская переводчица, которую главный герой знал ещё на земле. Шаг за шагом, персонажи преодолевают сложные ситуации и добиваются поставленных целей. Но каждого из них, впереди ждут главные испытания, справиться с которыми сложнейшая задача даже для ангелов…

ТКЦ (малый зал ХАТОБ) Харьков, Сумская ул, 25
Телефон: (057) 700-03-06, (057) 700-03-11, (057) 700 02 81
E-mail: OOMTKC@I.UA
Цена билета: от 160 грн
Сеансы 19:00

Купить билет

Театр "SaXaLin UA". "ЖеЗеЛе'

Дата: 21.12.2020
Категория: спектакль
Жанр: комедия
Продолжительность: 02:40

Історії, які точно відбувалися з вами або вашими близькими, неймовірні, смішні, іронічні, зворушливі і справжні. Все це було в текстах Василя Шукшина і все це ви можете самі побачити в новій комедії ЖеЗеЛе театру Сахалін Юа. Єдиний недержавний театр, який може дозволити собі 17 акторів на сцені одночасно! Живі герої і жива драйвова музика групи Ельза не залишать вас байдужими! Стрибайте в наш поїзд і насолоджуйтеся подорожжю!

ТКЦ (малый зал ХАТОБ) Харьков, Сумская ул, 25
Телефон: (057) 700-03-06, (057) 700-03-11, (057) 700 02 81
E-mail: OOMTKC@I.UA
Цена билета: 240 грн.
Сеансы 19:00

Купить билет

Театр Ляльок 'Лускунчик'

Дата: 04.04.2021
Категория: спектакль, для детей
Продолжительность: 02:00

В різдвяну ніч обов'язково відбуваються чудеса! Якщо тільки у тебе добра душа і багата уява, ти обов'язково знайдеш дорогу в дивовижну країну. Блискучі цукатні гаї і блискучі марципанові замки, прекрасні принци і чарівні принцеси, весела компанія ожилих ляльок і грізне воїнство Мишачого короля ... всі ці дивини існують тільки тут, в цьому загадковому і незбагненному світі чарівної казки.Балет «Щелкунчик» - это сказка о мечте, надежде и доброте. Здесь открыт простор для феерического, сказочного зрелища.

Театр кукол Харьков, Конституции пл, 24
Телефон: (057) 731-12-24 (автоответчик (круглосуточно))
E-mail: academik@puppet.kharkov.ua
Цена билета: 70 грн
Сеансы 11:00

Купить билет

Вистава 'Дюймовочка'

Дата: 06.11.2021
Категория: спектакль, для детей
Жанр: сказка
Продолжительность: 1 час 15 минут
Автор: Ганс Христіан Андерсен
Режиссер: Анатолій Подорожко

Музична казка в 2-х діях Казка про маленьку дівчинку Дюймовочку, яка народилася з квітки, яка знайшла своє щастя бо була дуже доброю і вміла мріяти. Вона потрапляє в нору хитрою Миші. Спокусившись на багатства сліпого Крота, Миша збирається видати за нього заміж свою випадкову гостю. Добра Ластівка приходить Дюймовочку на допомогу і забирає її з собою в країну Ельфів.

Для детей и юношества Харьков, Полтавский Шлях ул, 18
Телефон: (057) 712-02-65
Цена билета: від 80 грн.
Сеансы 11:00

Купить билет

Вистава 'Примадонни'

Дата: 04.11.1902 - 04.11.2021
Категория: спектакль
Жанр: комедия
Продолжительность: 03:20
Автор: КЕН ЛЮДВІГ
Режиссер: Олександр Аркадін-Школьнік

П’єси сучасного американського драматурга Кена Людвіга далеко пересягнули кордони США. Сьогодні вони йдуть на багатьох сценах світу. З приходом на підмостки його комедій театр зберіг не лише суто розважальну функцію, але й здатність «провокувати» глядачів, спонукати їх до щирості почуттів і серйозних роздумів. Та все ж таки здоровий сміх у театральній залі для автора п’єси – понад усе. Це сучасна гостросюжетна комедія, головними персонажами якої є два молоді дотепники, Джек і Лео, яким надто бракує… грошей. Їхні намагання підвищити свій «бюджет» за рахунок власних акторських здібностей виявляються марними. Та саме життя підкидає зухвалим героям сюжет для невеличкої вистави, в якій вони жваво розігрують ролі юних перелесниць – претенденток на спадок нібито їхньої родички, мільйонерки. У розпалі цієї гри до кожного із шукачів карколомних пригод несподівано приходить справжнє кохання. Справа полягає лише в тому, як в ньому освідчитися в жіночих сукнях…

им. Т. Г. Шевченко Харьков, Сумская ул, 9
Телефон: (057) 705-13-67 (администрация), (057) 705-13-66 (касса)
E-mail: info@theatre-shevchenko.com.ua
Цена билета: від 100 грн.
Сеансы 18:00

Купить билет

Театр Мадригал. 'Принцеса підводного світу'

Дата: 20.06.2021
Категория: спектакль, для детей
Жанр: сказка
Продолжительность: 01:00

Феєричний мюзикл для сімейного перегляду "Принцеса підводного світу" подарує незабутні хвилини радості своїм глядачам. Чарівна казка відкриє нам таємничий підводний світ, а також розповість про доньку могутнього царя Тритона, яка закохується в прекрасного принца, одного разу врятованого нею під час шторму. Ось тільки заради земної любові принцесі доведеться покинути свій будинок, вступити в угоду зі злою чаклункою і пройти чимало випробувань. Чи здатні справжні почуття подолати подібні труднощі? Звичайно! Тим більше що поруч завжди вірні, добрі і трохи "позитюкнуті" друзі!

Муниципальный культурный центр Харьков, Плехановская ул, 77 (ДК "Металлист")
Телефон: (057) 737-21-04, (057) 737-21-06, (068) 993-91-96
E-mail: kzk_xmkc@ukr.net
Цена билета: від 80 грн
Сеансы 11:00

MONATIK

Дата: 05.06.2020
Категория: концерт, гастроли

Харьков готовится к масштабной встрече с MONATIK

Мультиартст в июне этого года возвращается со стадионным шоу “Made With Love And Rhythm”.

Аншлаг на крупнейшем стадионе страны (столичном НСК "Олимпийский"), тур стадионами Украины, тур по Западной Европе и Северной Америке... 2019 год можно назвать годом, без преувеличения гения современности – годом MONATIK! Более, чем у 15 000 человек свежи еще в памяти те неповторимые эмоции и впечатления от шоу MONATIK в Харькове этим летом на стадионе Металлист. И хочется прожить снова, хочется еще!

И ТЕПЕРЬ MONATIK, БЕЗ ПРЕУВЕЛИЧЕНИЯ - ГЕНИЙ СОВРЕМЕННОСТИ, ВОЗВРАЩАЕТСЯ В ХАРЬКОВ С БОЛЬШИМ ШОУ НА СТАДИОНЕ "МЕТАЛЛИСТ" 5 ИЮНЯ 2020!

Выступления MONATIK каждый раз поражают новой высокопрофессиональной хореографией, сложнейшими яркими, продуманными до мелочей, номерами и потрясающими костюмами, спецэффектами и головокружительными шоу-моментами. Но самое главное - весь стадион пел в унисон, танцевал в едином ритме и взрывался эмоциями, которые будут помниться годами! Эти моменты хочется проживать снова и снова. Чтоб так цепляло глубоко и каждый раз! И у вас есть такой шанс...
MONATIK: MADE WITH LOVE AND RHYTHM SHOW в Харькове 一 это оживающие на сцене истории из песен всех альбомов, одновременно и переплетенные друг с другом, и самодостаточные. Это хиты, которые люди поют, как собственные гимны жизни и счастью. Это магия живого выступления, которую невозможно прочувствовать в записи или через клипы, это единение десятков тысяч людей с открытыми сердцами, в одном ритме, с большой любовью.

КУПИТЬ БИЛЕТ>>

Металлист Харьков, Плехановская ул, 65
Телефон: (057) 764-51-19 (кассы), (057) 761-10-30 (горячая линия), факс (057) 737-23-74

Виставка «Штучний біль»

Дата: 03.04.2020 - 07.06.2020
Категория: выставка

"Штучний біль" - Виставка сучасного українського мистецтва у Торуні http://yermilovcentre.org/announcements/212/ Українські реалії у виставці сучасного мистецтва «Штучний біль»3/04 - 7/06/2020 03 квітня 2020 року у Центрі сучасного мистецтва “Знаки часу” у Торуні (Польща), відкриється виставка сучасного українського мистецтва. Проєкт “Штучний біль” реагує на актуальні проблеми та ситуації, які конституюють Україну як країну, як народ, як геополітичну точку на світовій мапі. Кураторка виставки та директорка центру сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» Наталія Іванова зазначає: «Мистецька рефлексія сьогодні спрямована на відображення крихкого становища українського суспільства, де є зухвала анексія Криму, сепаратистські виступи на Донбасі, зовнішнє втручання на Сході та активність ультраправих рухів в середині країни. Це теми, які болять і болітимуть, навіть незважаючи на те, що за шість років ми якось «змирились» з певним станом речей, навчилися жити з цим, не так бурхливо і емоційно реагуємо. Але є митці, і їх роботи час від часу повертають нас до цих події, знову привертають нашу увагу, знову нагадують про те, що болить…». За концепцією виставки саме голос митця здатен артикулювати ознаки часу: “Митець відчуває соціальний ефір, яким все пронизано, соціальні токи, які насичують інформаційний простір. Він — медіум, прогностик, візіонер. Його художня відповідь на реальність може бути агресивною, меланхолічною, ескапічною тощо — тією, яка відкликається на потреби часу, здатна виразити його симптоми, викарбовує його біль”. Роботи підібрані як калейдоскоп досвідів і утворюють одне напружене поле переживань, спрямованих на діалог або самозаглиблених: “Темами самоідентифікації на політичному тлі історії сучасне українське мистецтво не вичерпується. <…> Експерименти та знахідки виплавляють нові полідискурсивні, неоміфологічні форми». Однією з місій проєкту є підтримка міжкультурному діалогу України та Польщі, які мають певний спільний історичний досвід та історію. Майже три роки тому у харківському центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» відбулася виставка з колекції Центру сучасного мистецтва «Знаки часу». Сьогодні ЦСМ ЄрміловЦентр показує українське сучасне мистецтво у Торуні. Учасники виставки: Гера Артемова, Артем Волокітін, Костянтин Зоркін, Тарас Каменной, Віталій Кохан, Владислав Краснощек, Сергій Лебединський, Белла Логачова, Тетяна Малиновська, Микола Маценко, Сергій Мельниченко, Роман Михайлов, Роман Мінін, НАЦПРОМ (Олег Тістол, Микола Маценко), Микола Носок, Юлія Полуніна - Бут, Роман Пятковка, Даніїл Ревковський та Андрій Рачинський, Віктор Сидоренко, Оксана Солоп, Василь Цаголов, Микита Шалений, Лана Янковська Куратори: Кшиштоф Бяловіч, Наталія Іванова Експозиція: Костянтин Зоркін Зважаючи на реалії сьогодення, на введення карантину, що протидіє поширенню вірусу COVID-19, виставка працюватиме в он-лайн режимі через презентації на youtube та організацію віртуальних екскурсій Додатково за посиланнями: https://csw.torun.pl/wystawy-2/wystawa-sztuczny-bol-wspolczesna-sztuka-ukrainy-31499/ https://www.facebook.com/csw.torun https://www.youtube.com/user/ceeswu https://www.facebook.com/events/1315804098629604/ http://yermilovcentre.org/announcements/212/ тел: +380958013083 +380577604713

ЕрмиловЦентр Харьков, Свободы пл, 4 (главный корпус ХНУ им. Каразина, вход со стороны спуска Пассионарии)
Телефон: (095) 801-30-83, (057) 760-47-13
Сеансы Вт-Нд з 12:00 до 20:00

Експозиція 'КНИГА НА ЛАВІ ПІДСУДНИХ. ХТО ВИНОСИТЬ КНИГАМ ВИРОК І ЧИ Є ВІН НА КОРИСТЬ СУСПІЛЬСТВА?''

Дата: 07.08.2018 - 01.09.2020
Категория: выставка

Експозиція «Книга на лаві підсудних», що розповідає про «резонансні покарання» книг у ХХ – ХХІ столітті, радянський «бібліоцид» в Україні та сучасні заборони в інформаційному просторі. А також про кропітку роботу з відновлення закресленого, вирізаного, забутого. Ви побачите оригінальні видання, що були репресовані радянською цензурою і, навпаки, видання, що нав’язувались пропагандою

Литературный музей Харьков, Багалия ул, 6
Телефон: (057) 706-25-79
Цена билета:

для дорослих - 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень

Сеансы з понеділка по п'ятницю від 10.00 до 17.00

Виставка для дітей та підлітків «Супер! Герой»

Дата: 01.06.2020 - 01.09.2020
Категория: выставка

Виставка звертається до «побутування» героїв в українській масовій культурі. Яких героїв пропонують у школі? Чи справді вони сприймаються як живі та актуальні, чи, навпаки, діти та підлітки (а надалі й дорослі) не здатні ототожнювати їх зі своїм життям та згадують лише за необхідності здати іспити або ЗНО?

Литературный музей Харьков, Багалия ул, 6
Телефон: (057) 706-25-79
Цена билета:

для дорослих - 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень

Сеансы з понеділка по п'ятницю від 10.00 до 17.00

Виставка '90-ті. Свідки та адепти'

Дата: 25.08.2019 - 01.11.2020
Категория: выставка

Виставка розповідає про формування літературного середовища в Харкові 90-х, зокрема довкола ЛітМузею. Відкриватиме захід Сергій Жадан! У виставці можна побачити експонати, пов’язані з учасниками літугрупування «Червона Фіра» (Сергій Жадан, Ростислав Мельників, Ігор Пилипчук), плакати й афіші до літературних акцій та фестивалів, перші видання письменників покоління 90-х, самвидави. Оскільки одна з головних умов середовища — це живе спілкування, ми хотіли уникнути зайвої формалізації, тому експонати у виставці супроводжуються не тільки класичними музейними етикетками, але й розповідями (свідченнями) учасників тих подій. Також в експозиції можна буде вільно погортати репринти самвидавів 90-х. Окрім того, ця виставка є приводом трохи розповісти нашим відвідувачам про сам ЛітМузей, про те, як формувалося його обличчя, засади та міфологія. А також про людей, що працювали в музеї в ті часи та творили його історію.

Литературный музей Харьков, Багалия ул, 6
Телефон: (057) 706-25-79
Цена билета:

для дорослих - 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень

Сеансы З понеділка по п'ятницю від 10.00 до 18.00. Субота з 11.00 до 19.00

ТРЦ «Французский бульвар» ждет Вас!

Дата: 01.05.2018 - 01.01.2021
Категория: для детей, развлекательная программа
Жанр: семейный

Уважаемые гости!
Сегодня ТРЦ «Французский бульвар» по-настоящему красивый торгово-развлекательный центр с особой атмосферой шопинга и концептуальным дизайном. Мы быстро развиваемся, учитывая потребности всех наших гостей. Мы уделяем большое внимание сервису и обслуживанию, мы стремимся быть лучше каждый день.
Именно поэтому, для повышения Вашего комфорта, от ближайшей станции метро Защитников Украины (бывшая Площадь Восстания) беспрерывно курсирует самый быстрый бесплатный автобус, который домчит Вас к ТРЦ и обратно.
Долой расписание!

Едем без ожидания!
Внимание! Все остальные маршруты прекратили свою работу!

Неповторимый романтический дизайн и наличие сразу нескольких новых для Харькова торговых и развлекательных форматов превращают «Французский бульвар» в центр социальной жизни города.

Эмоциональная архитектура, оптимальная торговая составляющая, новизна и привлекательность торгово-развлекательных форматов сделали ТРЦ «Французский бульвар» объектом городского значения и любимым местом покупок, досуга и развлечения для горожан.

Каждый житель Харькова, который желает перенестись в столицу моды и красоты – Париж, может это сделать, не тратя времени на перелеты, а просто посетив «Французский бульвар». Сегодня молодожены приезжают сюда, чтобы сфотографироваться на фоне уменьшенной копии Эйфелевой башни.

Французский бульвар - торговый центр нового поколения, символ красоты и моды, место романтического шопинга, развлечений, встреч и свиданий.

Французский бульвар, Шато Ледо Харьков, Академика Павлова ул, 44 Б
Телефон: +38 (057) 760-26-01 +38 (093) 193-98-49, (093) 193-98-24(Шато Ледо)
E-mail: shatoledo2005@gmail.com

Григорій Сковорода: Мандрівка за щастям

Дата: 01.02.2020 - 31.01.2021
Категория: выставка

В українській літературі ХVІІІ століття людина представлялась мандрівником-«перегрином» (пілігримом), а її життя — повсякчасною екзистенційною мандрівкою. Український філософ Григорій Сковорода останні 25 років свого життя мандрував Слобожанщиною, у ці ж роки написав свої основні філософські твори.

Наслідуючи мандрівного філософа, виставка пропонує відвідувачам пройти свій шлях у пошуках щастя. Мандруючи музейною виставкою, від «Саду філософів» до «Саду божественних пісень», наші відвідувачі зможуть побачити високоякісні копії рукописів Григорія Сковороди (оригінали зберігаються у Відділі рукописів Національного інституту літератури ім. Шевченка у Києві), розписи харківської художниці Катерини Ткаченко, а також поміркувати про щастя, успіх, спорідненість, смисл навчання тощо.

Литературный музей Харьков, Багалия ул, 6
Телефон: (057) 706-25-79
Цена билета: Вхідний квиток для дорослих коштує 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень. Замовлення освітньої програми – 100 гривень з групи. Можливі індивідуальні і групові відвідування (групи до 15 осіб). У вихідний день та вечірній час екскурсії та заняття доступні за попереднім замовленням
Сеансы Відвідати музей можна з понеділка по п'ятницю від 10.00 до 18.00. Субота з 11.00 до 19.00

Контактная экспозиция экзотических животных "Трогательный зоопарк"

Дата: 01.01.2019 - 01.03.2021
Категория: зоо-шоу, для детей, развлекательная программа
Жанр: семейный

Куда сходить в Харькове, куда сходить с семьей? Приходите в "Трогательный зоопарк" 100% доброты!

В торговом центре Sun Mall на 3 этаже проходит контактная экспозиция экзотических животных "Трогательный зоопарк".

В зоопарке можно фотографироваться, гладить, трогать, кормить животных.

Трогательный зоопарк в Харькове работает более 10 лет. Мы организовали более 700 праздников. В нашем трогательном зоопарке в Харькове представлено боле 50 видов животных. Предоставляем аренду таких животных как: обезьяны, еноты, попугаи, черепахи, свинки, пауки, хамелионы, крокодилы, кролики, поросята, мадагаскарские тараканы, змеи и многие другие.

В холодную погоду так не хватает нежности и тепла.....
Но мы поможем решить эту проблему! Мы можем дать вам заряд позитива и адреналина! Наши обезьянки подержат вас за ручки, а еноты могут уснуть прямо у вас на коленях. Не пропустите этот праздник милоты и доброты! Наших животных можно гладить, кормить и фоткать. Мы удивим не только ребенка, но и заставим улыбаться каждого взрослого.

Животные и рептилии:

- цирковые обезьянки,  

- самые большие попугаи мире-ара

- говорящий венесуэльский попугай Амазон

- хамелеоны

- черепахи разных пород

- пушистые кролики

- морские свинки

- африканские ёжики

- хорьки

- шиншиллы

- крокодил

- игривые еноты

- змеи

- пауки

- и многие другие животные

Проводятся экскурсии каждому посетителю.

Фото видео съемка животных бесплатно. Если хотите сфотографироваться на руках с животным - 50 гр.

Контактные номера:

+38093 967 2297, +38099 611 1414, +38099 502 2370, +38066 154 6720

Наш сайт: http://rentanimals.at.ua

Instagram: Trogatelnyiy_zoopark_kharkiv

Трогательный зоопарк Харьков, пр.Гагарина, 181, ТЦ Sun Mall 3 этаж
Телефон: 093 967 2297, 099 611 1414
Цена билета:

Пн-Пт: Взрослый - 60, Детский - 50. Сб-Вс: Взрослый - 80, Детский - 70

Фото видео съемка животных бесплатно. Если хотите сфотографироваться на руках с животным - 50 гр.

Сеансы с 10.00 до 21.00 без выходных

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 31.05.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 31.07.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 31.08.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Ледовый каток "Шато Ледо", роллердром

Дата: 07.10.2019 - 30.09.2021
Категория: спорт, для детей
Жанр: семейный

«Шато ледо» – это уникальный комплекс, который собрал под своей крышей разнобразные виды развлечений. Активный отдых, кафе с романтическим интерьером, детская зона, банкетные залы.

Французский бульвар, Шато Ледо Харьков, Академика Павлова ул, 44 Б
Телефон: +38 (057) 760-26-01 +38 (093) 193-98-49, (093) 193-98-24(Шато Ледо)
E-mail: shatoledo2005@gmail.com
Цена билета: від 120 грн
Сеансы 10:00 - 23:00

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 30.09.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 30.11.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.07.2017 - 30.11.2021
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Виставка 'Українське народне мистецтво'

Дата: 01.01.2018 - 31.01.2022
Категория: выставка

В экспозицию вошли более ста произведений народного искусства из фондов Харьковского художественного музея, выполненных в период II пол. ХIХ – ХХI ст. Это лучшие образцы традиционной вышивки, керамики, резьбы по дереву, бисероплетения, вытынанки, плетения из лозы и соломки, а также гончарные изделия утилитарного назначения.

Художественный музей Харьков, ул. Совнаркомовская, 11
Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: для учнів та студентів – 10 грн - для пенсіонерів – 10 грн - для дорослих – 20 грн
Сеансы с 10:00 до 18:00, выходной - вторник

Григорій Сковорода: Мандрівка за щастям

Дата: 01.02.2020 - 30.06.2022
Категория: выставка

В українській літературі ХVІІІ століття людина представлялась мандрівником-«перегрином» (пілігримом), а її життя — повсякчасною екзистенційною мандрівкою. Український філософ Григорій Сковорода останні 25 років свого життя мандрував Слобожанщиною, у ці ж роки написав свої основні філософські твори.

Наслідуючи мандрівного філософа, виставка пропонує відвідувачам пройти свій шлях у пошуках щастя. Мандруючи музейною виставкою, від «Саду філософів» до «Саду божественних пісень», наші відвідувачі зможуть побачити високоякісні копії рукописів Григорія Сковороди (оригінали зберігаються у Відділі рукописів Національного інституту літератури ім. Шевченка у Києві), розписи харківської художниці Катерини Ткаченко, а також поміркувати про щастя, успіх, спорідненість, смисл навчання тощо.

Литературный музей Харьков, Багалия ул, 6
Телефон: (057) 706-25-79
Цена билета: Вхідний квиток для дорослих коштує 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень. Замовлення освітньої програми – 100 гривень з групи. Можливі індивідуальні і групові відвідування (групи до 15 осіб). У вихідний день та вечірній час екскурсії та заняття доступні за попереднім замовленням
Сеансы Відвідати музей можна з понеділка по п'ятницю від 10.00 до 18.00. Субота з 11.00 до 19.00