Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Скандал із росіянами в луцьких готелях: бізнес закликали задуматися

05.05.2023 08:52 625

Скандал із росіянами в луцьких готелях: бізнес закликали задуматися

У Луцьку депутати міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» закликали провести роз'яснювальну роботу серед керівництва готелів, які готові селити в себе громадян росії.

Про це у фейсбуці написав депутат Луцької міської ради Андрій Лучик.

Як з'ясували журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент», в обласному центрі громадяни росії без жодних проблем можуть зняти номер. Експеримент показав, що у жодному з перелічених готелів адміністраторів не збентежила наявність російських документів і громадянство країни-агресора у потенційного клієнта. Йому радо пропонували різні варіанти для поселення і запевняли: російський паспорт – не проблема.

«Ви серйозно, не проблема? А про ціль візиту не задумувались? Не припускали такий факт, що за люб'язною посмішкою ховається колаборант. Чи повірите на слово? Прикро, що в такий час все ж вигода, а не думка про національну безпеку стає в пріоритеті», – зазначає Андрій Лучик.

Тож депутат Андрій Лучик звернувся до департаменту економічної політики Луцької міської ради з проханням провести роз'яснювальну роботу серед керівництва підприємств місцевого готельного господарства.

«...надавати прихисток вбивцям, м'яко кажучи, негарно», – зауважує депутат.

Джерело: konkurent.ua

Новости портала «Весь Харьков»