Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Держава

Перехід в онлайн назавжди залишиться в історії освіти, - Мандзій

30.05.2020 08:53 876

Перехід в онлайн назавжди залишиться в історії освіти, - Мандзій

Перехід на режим онлайн-навчання - це подія, яка залишиться в історії української освітянської спільноти.

Про це у своєму Facebook написала в. о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій, вітаючи вчителів, учнів і батьків з завершенням навчання.

«Вітаю всіх із закінченням навчальних занять! Очевидно, навчальний рік видався вкрай насиченим та складним, але я рада, що ми спільно виходимо на його фінішну пряму», - зазначила в. о. міністра освіти.

За її словами, під час карантину всі разом шукали шляхи для організації навчання в умовах всеукраїнського карантину та світової пандемії.

«Перехід на режим онлайн-навчання - це подія, яка назавжди залишиться в історії української освітянської спільноти. Так, ми не зовсім були готові до такої кардинальної трансформації, але спільними зусиллями змогли у «прискореному режимі» налагодити процеси та продовжити навчальний рік. Найцінніше цих двох місяців - ми змогли об'єднатися, почали активніше ділитися своїми знаннями і точно опанували нові навички», - защначила Любомира Мандзій.

Вона також привітала випускників із завершенням навчання.

«Через карантин ми не зберемося всі разом, щоб відсвяткувати останні дзвоники. Але цей день не став менш урочистим чи важливим. Я щиро вітаю випускників 2020, їхніх батьків та педагогів! Нехай на шляху до здійснення ваших мрій не буде перепон», - наголосила Любомира Мандзій.

Источник: osvita.ua

Новости портала «Весь Харьков»