Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Здоров'я

Що таке SMAS-ліфтинг та в яких випадках його рекомендують

05.03.2024 09:37 793

СМАС ліфтинг – це процедура, яка допомагає підтягнути шкіру обличчя без спеціальної операції. Плюс процедури полягає в тому, що достатньо провести її лише один раз, і результат вже буде помітним та значним. Сьогодні СМАС ліфтинг ціна на який є прийнятною, особливо з огляду на відмінний результат, використовують багато жінок. Деякі чоловіки також омолоджують шкіру у такий спосіб. Якщо процедура проводиться в клініці, вона є безпечною, малотравматичною та не потребує довгої соціальної реабілітації.

Що таке SMAS-ліфтинг та в яких випадках його рекомендують

В яких випадках використовують SMAS-ліфтинг

Цю процедуру лікарі-косметологи рекомендують проводити, якщо треба:

  • зробити овал обличчя знову чітким;
  • прибрати мімічні зморшки;
  • позбавити другого підборіддя та брилів;
  • опущені верхні повіки підняти догори;
  • покращити загальний стан шкіри.

Окрім цього процедуру використовують, щоб прибрати або зменшити жирові відкладення на стегнах, спині, животі та інших ділянках тіла. Під час сеансу верхній шар епітелію не пошкоджується, тому після її завершення не залишається шрамів та інших неприємних слідів. У середньому процедура займає годину, а результату вистачає на два роки.

В чому особливості процедури та як її проводять

Ця процедура є революційною в косметології. Вона впливає на шар обличчя, який знаходиться під верхнім. Він і називається SMAS. Він розташовується на глибині 4-5 міліметрів. До винайдення цієї процедури повпливати на шкіру можна було тільки хірургічно. А завдяки винаходу розв'язати проблему зі зморшками, пружністю шкіри можна неінвазивно. Омолодження відбувається внаслідок того, що тканини омолоджуються. Для процедури використовується надсучасний корейський апарат Doublo GOLD. За його допомоги також усувають зайві жирові відкладення.

Під час процедури шкіру очищують, дезинфікують, наносять гідрогель, що є хорошим провідником, та проникають під шкіру ультразвуком. Якщо є необхідність, лікар може провести місцеве знеболення. Після закінчення процедури шкіру знов очищують та використовують заспокійливий гель.

У клініці “Оксфорд Медікал” виконанням процедури займають косметологи, які мають відповідну освіту та великий досвід. Завдяки цьому клініка гарантує позитивний результат та відсутність ускладнень або наслідків процедури. Все виконується відповідно до протоколів, сертифікованим апаратом. Тому пацієнти залишаються після процедури здоровими та задоволеними.

Новости портала «Весь Харьков»