Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Здоров'я

COVID-хворих у Харкові будуть приймати нові лікарні

18.09.2020 08:14 1006

COVID-хворих у Харкові будуть приймати нові лікарні

З 21 вересня шпиталізувати COVID-пацієнтів будуть до міських лікарень №13, №17 та №25.

Приймати COVID-пацієнтів напряму вже розпочали медики міської багатопрофільної лікарні №25. Про це повідомив директор Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні Павло Нартов.

“Зараз розроблений новий маршрут пацієнтів. Вчора наша лікарня практично не приймала хворих, ми розвантажуємося. Раніше всіх приймали ми. А відтепер, як і у всіх інших регіонах України, усі будуть приймати. Підозра, не підозра, важкі, не важні – всіх цих хворих будуть примати опорні лікарні”, – підкреслив Павло Нартов.

За словами волонтерки Наталії Попової, приймати напряму хворих на коронавірус міські лікарні №13 та №17 почнуть з 21 вересня. А до того часу лікарня №25 та Харківська обласна інфекційна будуть чергуватися.

“Сьогодні знову приймає інфекційка, а завтра – 25-та. До понеділка вони будуть приймати пацієнтів по черзі. А з понеділка, виходячи із тієї інформації, якою володіють головні лікарі, приєднаються лікарні №13 та №17. Що стосується “чорнобильської” лікарні. Є інформація, що туди будуть продовжувати переводити пацієнтів саме з інфекційної лікарні”, – повідомила Наталія Попова.

Источник: objectiv.tv

Новости портала «Весь Харьков»