Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Кримінал

У прифронтовому селищі на Донеччині затримали мінометника «ДНР»

16.07.2020 07:35 935

У прифронтовому селищі на Донеччині затримали мінометника «ДНР»

В районі селища Новомихайлівка, Мар’їнського району Донецької області співробітниками ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях затримано мінометника «ДНР», повідомили у прокуратурі Донецької області.

Під час особистого огляду бойовика, який був одягнутий у камуфльований одяг, виявлено та вилучено штик-ніж і так званий «військовий квіток» окупаційної адміністрації РФ у Донецькій області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2018 – 2020 років мешканець м. Донецька, перебуваючи на посаді стрільця у складі окремої мотострілецькій бригади НЗФ РФ, а з годом і мінометника, ніс бойове чергування на позиціях біля м. Красногорівка.

Бойовику повідомлено про підозру в участі у незаконному збройному формуванні РФ та посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинені за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 260, ч. 2 ст. 110 КК України).

Досудове розслідування триває. Наразі вирішується питання щодо обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Источник: sprotyv.info

Новости портала «Весь Харьков»