Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Кримінал

Вбивство росіянином двох українців у Баварії: нардеп Гончаренко каже, що це були воїни ЗСУ на реабілітації

29.04.2024 07:59 210

Вбивство росіянином двох українців у Баварії: нардеп Гончаренко каже, що це були воїни ЗСУ на реабілітації

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина росії. Нардеп Гончаренко заявив, що це були воїни ЗСУ на реабілітації

Про це повідомила місцева поліція.

Зазначається, що 36-річний потерпілий помер одразу на місці від отриманих важких травм. Інший, 23-річний, помер у лікарні. Обидва чоловіки мешкали в районі Гарміш-Партенкірхен.

За даними правоохоронців, підозрюваного затримали того ж вечора за місцем його проживання неподалік торгового центру. Ним виявився 57-річний громадянин росії.

Кримінальна поліція почала розслідувати подвійне вбивство. 28 квітня росіянину оберуть запобіжний захід, прокуратура просить про взяття під варту.

Наразі правоохоронці зʼясовують точний перебіг подій, передумови та мотиви підозрюваного.

▶ ️Вбитими були воїни ЗСУ

Згодом народний депутат України Олексій Гончаренко повідомив, що вбитими виявились воїни ЗСУ, які перебували в Німеччині на реабілітації.

"Виявилося, що вбиті були українськими військовослужбовцями, які проходили реабілітацію в місцевій клініці. Вбивцю затримано, але поліція досі проводить допити можливих свідків, - написав він.

▶ ️Вбивця - російський Z-патріот

За інформацією журналіста Андрія Цаплієнка, вбивця українських військових - місцевий Z-патріот. Він відкрито підтримував російську агресію і демонстративно носив нашивки з ворожою символікою.

"Хлопці мали серйозні поранення кінцівок і не могли повноцінно захищатися", - додав Цаплієнко.

Джерело: espreso.tv

Новости портала «Весь Харьков»