Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Кримінал

Окупанти Донбасу отримали додаткове озброєння з Росії — розвідка

19.09.2020 08:54 790

Окупанти Донбасу отримали додаткове озброєння з Росії — розвідка

Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ продовжує нарощувати боєздатність з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів. Такі дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, з початку вересня через неконтрольовані Україною ділянки кордону з Росії на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях завезено залізничним і автомобільним транспортом близько 1200 тонн пального, шість вагонів і понад 10 вантажних автомобілів з протитанковими мінами і боєприпасами, у т.ч. для артилерійських систем.

Крім того, після капітального ремонту на підприємствах російського оборонно-промислового комплексу до підрозділів противника доставлено понад 15 одиниць бойової техніки, у т.ч. 122-мм реактивні системи залпового вогню “Град”.

Також пресслужба Міноборони доповіла, що від початку поточної доби, станом на 12:00, зафіксовано 2 неприцільні обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

На Донецькому напрямку поблизу населеного пункту Водяне ворог провокував українських захисників пострілами із підствольного гранатомета. А на Луганському напрямку збройні формування РФ випустили 6 черг з великокаліберного кулемета в районі населеного пункту Новотошківське.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил як минулої, так і поточної доби, не було. Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою.

Нагадаємо, за даними групи ІС, для забезпечення повсякденної діяльності частин і підрозділів окупаційних військ на Донбасі з території Росії доставлено близько 900 тонн ПММ (жд. Ст. Іловайськ і жд. Ст. Ровеньки), а також через непідконтрольний пункт пропуску Ізварине доставлено близько 150 тонн різних боєприпасів.

Источник: sprotyv.info

Новости портала «Весь Харьков»