Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Бізнес

Приватбанк розпочав продаж квартир через СЕТАМ на аукціонах з пониженням цiни (голландських аукцiонах)

16.09.2020 09:58 872

Приватбанк розпочав продаж квартир через СЕТАМ на аукціонах з пониженням цiни (голландських аукцiонах)

Акціонерне товариство державний банк «ПриватБанк» виставив на електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 4 квартири в ЖК «Фестивальний» на голландські аукціони.

Житловий комплекс «Фестивальний» в Дніпрі розташовано в історичному центрі, в Соборному районі, який відрізняється чудово розвиненою інфраструктурою. У безпосередній близькості від новобудови парк Шевченка, набережна Дніпра, Монастирський острів. Неподалік працює мережа супермаркетів, торговий центр, магазини. Біля ЖК також є школи, престижний ліцей, гімназія, кілька ВНЗ.

Ціни на квартири стартують від 3 058 594 грн. Крок зниження ціни становить: 1%.

Дата проведення аукціонів: 23 вересня 2020 року.

«ЖК «Фестивальний» знаходиться в історичному центрі Дніпра та має гарну інфраструктуру поряд. ПриватБанк вкотре показав свою гнучкість до потреб покупців і ми раді допомогти йому в цьому технічно. Адже СЕТАМ має можливість адаптувати програмне забезпечення відповідно до вимог замовника і провести будь-який вид аукціону», — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Детальні умови редукціону і опис лотів за посиланням: https://bit.ly/3bWkPqz

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12,8 млрд грн.

Источник: minjust.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»