Назад
Українською English
Лента Разделы
Раздел: Бізнес

Медіакомпанія Дональда Трампа впала на 12%

10.04.2024 07:21 390

Медіакомпанія Дональда Трампа впала на 12%

Акції медіа-технологічної фірми Дональда Трампа впали на 12%, продовживши розпродаж, який зараз знизив вартість його частки в операторі Truth Social до 2,9 мільярда доларів.

Після потужного дебюту наприкінці березня інвестори охололи щодо Trump Media & Technology Group, після того, як на початку цього місяця компанія оприлюднила мільйони доларів збитків і заявила, що їй буде важко виконати свої фінансові зобов’язання.

У понеділок акції компанії впали на 8,4% до 37,17 долара США, що далеко від рекорду в 79 доларів, досягнутого під час дебюту 26 березня. У квітні вони впали приблизно на 40%.

Зменшення зменшує потенційний несподіваний прибуток для Трампа, який міг би продати свої акції, щоб зібрати гроші на свою президентську кампанію 2024 року та судові витрати, хоча обмеження блокування на шість місяців можуть перешкодити йому продати чи взяти позику під заставу свого пакета акцій.

Колишній президент США Трамп, який володіє приблизно 78,75 мільйонами акцій компанії, різко впав у оцінці своєї частки з приблизно 6 мільярдів доларів минулого місяця.

Ринкова вартість усієї Trump Media & Technology Group зараз нижча за цю цифру і становить приблизно 5,55 мільярда доларів.

Але падіння є приємною новиною для коротких продавців, які цього року зазнали значних збитків на акціях.

За даними аналітичної компанії S3 Partners, Trump Media & Technology Group має короткий пакет акцій у розмірі близько 4,75 млн акцій, або 12% вільного обігу.

Зниження в понеділок означало, що ті, хто робив ставки проти акцій, отримали приблизно 16 мільйонів доларів прибутку від ринків до ринків, хоча ті, хто скорочує акції, все ще впали на 69% за рік.

«Останнє зниження цін DJT компенсувало величезні витрати на фінансування, які несуть короткі продавці, і утримало багатьох із них у торгівлі», — сказав Ігор Дусанівський, керуючий директор із прогнозної аналітики S3 Partners.

Джерело: http://internetua.com

Новости портала «Весь Харьков»

Темы: